Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Τουρκική "πολιτιστική" εβδομάδα στον Αστέρα Βουλιαγμένης! Το πολιτιστικό σουξέ στόρυ των αποκρατικοποιήσεων



Οι Τούρκοι “επενδυτές” δίχως να χάσουν χρόνο δίνουν το στίγμα τους την εβδομάδα 7-14 Μαρτίου οπου και όπως αναγράφεται στην αφίσα που βλέπετε θα πραγματοποιηθεί το «πολιτιστικό» πρόγραμμα «από την Ανατολή στον κόσμο», το οποίο λένε ότι θα περιλαμβάνει εκθέσεις τέχνης, ζωγραφικής και φωτογραφίας.

Με λίγα λόγια ο εκτουρκισμός της Πατρίδος μας προχωρά σταδιακά: τουρκικές σειρές στην τηλεόραση, δημιουργία ισλαμικού τεμένους στο κέντρο της Αθήνας, τουρκική ασυδοσία στην Ελληνική Θράκη και στο Αιγαίο και πλέον, «πολιτισμικές» εκθέσεις από την Αθήνα και τον Αστέρα Βουλιαγμένης, με ένα και μόνο σκοπό: τον απόλυτο αποπροσανατολισμό από τον προαιώνιο εχθρό στην αντίπερα όχθη του Αιγαίου, ο οποίος σε αντίθεση με μας προετοιμάζεται πυρετωδώς για εκείνα, τα οποία αναπόφευκτα έρχονται.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Αυτή ή εσχάτη προδοσία τουρκόδουλοι μία τιμωρία έχει μονάχα. ΓΟΥΔΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΟΥΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή