Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΜΠΙΖΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ - Άνοδος στις τιμές πετρελαίου και φυσικού αερίου


Ανοδικά κινούνται σήμερα οι τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων στην Ουκρανία.

Στη Νέα Υόρκη το προθεσμιακό συμβόλαιο του αργού ενισχύεται 1,2% στα 203,81 δολάρια το βαρέλι, ενώ η τιμή του Brent ενισχύεται 2,1% στα 111,41 δολάρια το βαρέλι (η υψηλότερη τιμή μέχρι στιγμής φέτος).

Ανοδικά σε ποσοστό 2% κινείται η τιμή για το προθεσμιακό συμβόλαιο φυσικού αερίου παραδόσεως Απριλίου, στα 4,71 δολάρια, παρά το γεγονός ότι η παροχή φυσικού αερίου από τη Ρωσία στην ανατολική Ευρώπη δεν έχει επηρεαστεί ακόμα, όπως αναφέρουν αναλυτές στο Dow Jones Newswires.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη παραγωγός φυσικού αερίου παγκοσμίως και η τρίτη μεγαλύτερη παραγωγός υγρών καυσίμων.

zougla.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου