Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ρεσάλτο της «Shayetet-13″ των Κομάντος του Ισραήλ σε πλοίο με Ρουκέτες με προορισμό τη Γάζα!

Ρεσάλτο  και μπλόκο του Ισραήλ σε πλοίο που «μετέφερε Ιρανικά όπλα στη Γάζα»
 

 Η Shayetet-13  που είναι  τα  Κομάντο του Ισραηλινού Ναυτικού  εισέβαλαν σε  πλοίο στα ανοικτά των ακτών του Σουδάν πριν τα χαράματα την Τετάρτη. Το πλοίο, το οποίο είχε μιά σημαία του Παναμά, περιείχε δεκάδες βλήματα Β-302 που έχουν εμβέλεια  έως και 200 χιλιόμετρα.

Η επιδρομή πραγματοποιήθηκε στην Ερυθρά Θάλασσα, ανάμεσα στα νερά του Σουδάν και της Ερυθραίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αποστολή προέρχεται από τη Συρία. Οι πύραυλοι ήταν κρυμμένοι με σακιά τσιμέντου.

Εκπρόσωπος Τύπου του IDF είπε ότι γνωρίζει με βεβαιότητα ότι το Ιράν βρίσκεται πίσω από την αποστολή. Οι Ισραηλινοί Κομάντος  είναι όλοι ασφαλείς  και σήμερα οδηγείται  το πλοίο σε λιμάνι του Ισραήλ .
 

 Ο υπολοχαγός Γεν. Benny Gantz, επέβλεψε την επιδρομή  με την  καθοδήγηση του Διοικητή του  Ναυτικού των Ειδικών δυνάμεων Υποστράτηγου  Ram Rotberg.

Να σημειωθεί ότι ο καπετάνιος του πλοίου προσπάθησε  να ξεγελάσει τις δυνάμεις του Ισραήλ αφού  πρώτα   οδήγησε   το πλοίο  προς το Ιράκ, και μετά  προς το Σουδάν.

Τα βλήματα είχαν προορισμό τις  τρομοκρατικές οργανώσεις στη Γάζα, δήλωσε ο Ισραηλινός Στρατός. Θα έπρεπε να εκφορτωθούν στο Σουδάν και στη συνέχεια λαθραία στη Γάζα μέσω του Σινά.

Το πλοίο ονομάζεται Klos C. Είχε ένα πλήρωμα των 17 ατόμων , οι οποίοι ανακρίνονται.
 

Μπλόκο του Ισραήλ σε πλοίο που «μετέφερε ιρανικά όπλα στη Γάζα»

«Ο Ισραηλινός Στρατός θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα κατά της περιφερειακή κούρσας  εξοπλισμών που  το Ιράν οδηγεί, προκειμένου να βάλει φωτιά στην περιοχή και θα χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες που διαθέτει για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών του Ισραήλ», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Στρατού

Το Ισραήλ παρεμπόδισε την πορεία πλοίου που «μετέφερε ιρανικά όπλα στην Γάζα», δήλωσε ισραηλινός αξιωματικός.
 

 Ρουκέτα που βρέθηκε μέσα στο πλοίο που κατέλαβαν οι Ισραηλινοί.

Το με σημαία Παναμά πλοίο εντοπίστηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις στην Ερυθρά Θάλασσα, σύμφωνα με τις ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις.

Το Ισραήλ ανέφερε ότι στο σκάφος βρέθηκαν ρουκέτες και ότι στην συνέχεια μεταφέρθηκε στις ισραηλινές ακτές.

Όπως αναφέρει το BBC, ακόμη δεν υπάρχει αντίδραση από την πλευρά της Χαμάς, που ελέγχει την εξουσία στη Λωρίδα της Γάζας.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου