Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Με κολοσσιαία επιχείρηση αεράμυνας απάντησε η Ρωσία στα αμερικανικά F-15!

Με μια κολοσσιαία επιχείρηση μεταφοράς δεκάδων αντιαεροπορικών συστημάτων όλων των κατηγοριών (μεγάλου, μεσαίου, μικρού, και πολύ μικρού βεληνεκούς) απαντά η Ρωσία στην ανάπτυξη των αμερικανικών F-15 στην Πολωνία.
Για να γίνει αντιληπτό το εύρος της επιχείρησης χρησιμοποιήθηκαν 30 τρένα των 50 βαγονιών-πλατφορμών το καθένα για να μεταφέρουν τα α/α από την Δυτική Περιφέρεια στο πεδίο βολής στο KapustinYar που βρίσκεται μεταξύ της Μαύρης Θάλασσας και της Κασπίας Θάλασσας.
Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου συνταγματάρχης Oleg Kochetkov . «Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις της  Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας ( WEST) ξεκίνησαν σήμερα  ασκήσεις αεράμυνας στην περιοχή του  KapustinYar , κοντά στο Αστραχάν»
Στο πλαίσιο της άσκησης , για πρώτη φορά σε μια περιοχή  συγκεντρώνεται ένας τέτοιος  τεράστιος όγκος αντιαεροπορικών συστημάτων τελευταίας γενιάς  αυτών των δυνάμεων , συμπεριλαμβανομένων των μονάδων του  Βορείου Στόλου .
«Αυτή είναι η μεγαλύτερη σε κλίμακα  άσκηση αεράμυνας των δυνάμεων της  Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας » ,  είπε ο ίδιος  .
Σύμφωνα με τον Kochetkov , στην άσκηση συμμετέχουν περίπου 3.500 στρατιώτες από  όλες τις περιοχές αεράμυνας της δυτικής περιφέρειας  και πάνω από χίλια οπλικά συστήματα και ειδικός  εξοπλισμός .
Για τη μεταφορά των δυνάμεων αυτών καθώς και των μέσων  από τις διάφορες περιοχές της χώρας συμμετείχαν 30 στρατιωτικά τρένα ,ανέφερε το πρακτορείο ITAR -TASS .
« Κατά τη διάρκεια της άσκησης προσομοιώνεται επίθεση από εχθρικές αεροπορικές δυνάμεις με πυραύλους με σκοπό την καταστροφή των υποδομών ζωτικής σημασίας της δυτικής περιφέρειας , σκοπός των ρωσικών δυνάμεων η απόκρουση και εξουδετέρωση των δυνάμεων αυτών»,  δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου .
Ο συνταγματάρχης OlegKochetkov πρόσθεσε ότι η άσκηση θα περιλαμβάνει  αντιαεροπορικά συστήματα S - 300 , " Buk M1 " , " «Оса " , " Strela - 10 " αντιαεροπορικά συστήματα " Tunguska " , καθώς και φορητά αντιαεροπορικά συστήματα " Igla " .
Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Shoigu ανέφερε ότι η αιφνιδιαστική «επιχειρησιακή  άσκηση αεράμυνας»  της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας , δεν έχει καμία σχέση με τα γεγονότα στην Ουκρανία κάτι που δεν γίνεται πιστευτό.


Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου