Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Επίθεση Τζήμερου σε Τσίπρα: "Δεν ξέρει ότι η ελληνική γλώσσα διδάσκεται ως κύριο μάθημα στα σχολεία της μειονότητας;"

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Θάνος Τζήμερος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook με αφορμή τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ στην τουρκική γλώσσα.

Ο κ. Τζήμερος διερωτήθηκε αν ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει ότι η ελληνική γλώσσα διδάσκεται ως κύριο μάθημα στα σχολεία της μειονότητας και έκανε λόγο για δύο εκδοχές: «ή πράγματι δεν ξέρει, οπότε είναι επικίνδυνος, ή ξέρει και γλείφει τους πράκτορες της Άγκυρας που αλωνίζουν στη Θράκη, οπότε είναι διπλά επικίνδυνος».

Συγκεκριμένα, ανεβάζοντας μία σχετική φωτογραφία ο κ. Τζήμερος έγραψε: «Μπουνταλά τσογλάν, μπαμπέσ' μπουλούκ', χαΐρ' γιοκ! Υ.Γ. Δεν ξέρει ο εικονιζόμενος ότι η ελληνική γλώσσα διδάσκεται ως κύριο μάθημα στα σχολεία της μειονότητας; Δεν ξέρει ότι η ελληνική είναι η επίσημη γλώσσα του ελληνικού κράτους; Δύο εκδοχές υπάρχουν: ή πράγματι δεν ξέρει, οπότε είναι επικίνδυνος, ή ξέρει και γλείφει τους πράκτορες της Άγκυρας που αλωνίζουν στη Θράκη, οπότε είναι διπλά επικίνδυνος».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου