Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Ανήλικες μουσουλμάνες από την Βιέννη πήγαν για Τζιχάντ στη Συρία! Ο θάνατος είναι ο στόχος μας, λένε



Δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα φωτογραφία στην οποία τα δύο κορίτσια, η Σαμρά και η Σαμπίνα που εγκατέλειψαν τις οικογένειές τους στην Βιέννη με σημείωμα ¨Πάμε στην Συρία. Θα βρεθούμε στον παράδεισο¨, φαίνονται να κρατάνε όπλα.

Τα δύο βοσνιακής καταγωγής κορίτσια 15 και 16 χρονών στην ιστοσελίδα γράφουν τα εξής : ¨Δεν φοβόμαστε τον θάνατο. Ο θάνατος είναι ο στόχος μας. Μέχρι που με κάλεσε ο Αλλάχ έζησα στην Βιέννη και μετά εγώ υπάκουσα σε αυτή την κλήση και πήρα τον δρόμο μου. Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε σε πόσο καλά σπίτια ζούμε. Παντρευτήκαμε. Όλα υπάρχουν εδώ. Ζούμε με περηφάνια¨.

Η Ιντερπόλ τώρα βρίσκεται στο κατόπι των 15 και 16 χρονών κοριτσιών που μέσω Τουρκίας πήγαν στην Συρία. Η αστυνομία της Βιέννης σχετικά με το θέμα ανακοίνωσε πως ¨Είναι αληθές πως αναζητούνται διεθνώς. Ερευνούμε ποιός άνοιξε την ιστοσελίδα¨. 

Σύμφωνα με τα tourkikanea.gr ακόμη δεν έχει βρεθεί ποιος έβαλε στα δύο κορίτσια την ιδέα τζιχάντ, και αυτά έφυγαν στις 10 Απριλίου από την Βιέννη για Κωνσταντινούπολη. 

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου