Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Εμπλοκή Ελληνικών F-16 με τέσσερα Τουρκικά.

Τέσσερα οπλισμένα τουρκικά αεροσκάφη εισήλθαν σήμερα στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως και σε δύο περιπτώσεις η διαδικασία της αναχαίτισής τους από ελληνικά μαχητικά εξελίχθηκε σε εμπλοκή στην περιοχή του βορείου Αιγαίου.

Σημειώνεται ότι η τελευταία φορά που ελληνικά και τουρκικά αεροσκάφη ενεπλάκησαν σε εικονική αερομαχία ήταν τον Ιανουάριο του 2012 οπότε είχε σημειωθεί μία εμπλοκή.

Στο FIR Αθηνών εισήλθε επίσης ένα τουρκικό ελικόπτερο, στην ίδια περιοχή, που απογειώθηκε από τουρκικό πολεμικό πλοίο.



Συνολικά καταγράφηκαν 3 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας που εξελίχθηκαν σε 3 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στην περιοχή του βορείου Αιγαίου.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. Ξε...ρηδες που...τουρκοι.Ευχομαι να πεφτετε και να ψοφατε απο δω και περα.Βρωμιαρηδες.Ζω για να δω τον αφανισμο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακό σκυλί ψώφο δέν έχει λέει ή παροιμία φίλε μου 5.52. Διάβασε ιστορία νά διαπιστώσεις ότ, αυτοί οί διαβόλοι πόσους αιώνες δολοφονούν τούς άλλους λαούς. Ό Ελληνισμός γνωρίζει τέλεια πόσο εγκληματίες είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή