Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Νεκρός από μαχαιριές αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών! Θρήνος στην Ανδραβίδα...

Ένας 35χρονος αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών από την Ανδραβίδα, βρήκε τραγικό θάνατο την στιγμή που προσπαθούσε να σταματήσει έναν νεαρό, ο οποίος είχε διαρρήξει σπίτι στην περιοχή και είχε τραυματίσει ελαφρά τον ιδιοκτήτη και εκείνος τον μαχαίρωσε!

Ο άτυχος αστυνομικός που υπηρετούσε στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ήταν εκτός υπηρεσίας όταν είδε τον δράστη που είχε εισβάλει στο σπίτι και προσπάθησε να τον συλλάβει. Όμως, εκείνος του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι με το οποίο τον τραυμάτισε περισσότερες από μία φορές και τράπηκε σε φυγή προσπαθώντας να διαφύγει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δίπλα στον τραυματισμένο αστυνομικό έτρεξαν περίοικοι, όμως ένα από τα τραύματα ήταν στην καρδιά και όταν έφτασε το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς ότι ο 35χρονος ήταν ήδη νεκρός!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις πρώτες πρωινές ώρες προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου ένας 30χρονος ο οποίος εξετάζεται ως ύποπτος για τον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού, αλλά και τον τραυματισμό ενός 35χρονου φίλου του.

Ο 35χρονος αστυνομικός σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφε από τα Λεχαινά λίγο μετά τις 11 το βράδυ στο σπίτι του στην Ανδραβίδα, όπου βρισκόταν σε προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του Ανδρέα Κορομηλά στον οποίο συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Λίγα μέτρα πριν το σπίτι του στην πόρτα οικίας γείτονά του είδε επεισόδιο με διαρρήκτη, που είχε καταφέρει να τραυματίσει τον γείτονα και φίλο του. Ο τελευταίος μαζί με την σύζυγό του, βλέποντας τον 35χρονο αστυνομικό να κινείται προς το μέρος τους, προσπάθησαν να φωνάξουν πως ο δράστης κρατά μαχαίρι. Όμως εκείνος πρόλαβε να χτυπήσει δύο φορές στην καρδιά και τον πνεύμονα τον Βασίλη Μαρτζάκλη και να τον αφήσει να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και δίπλα στο θύμα έσπευσαν φίλοι, γείτονες και συνάδελφοι να τον βοηθήσουν. Ήταν όμως καίριο το χτύπημα που δέχθηκε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο σημείο. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όμως εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στους καταυλισμούς ΡΟΜΑ της περιοχής για να εντοπιστεί ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας. Οι αστυνομικοί της Α.Δ. Ηλείας, εντόπισαν το μαχαίρι του φόνου, ενώ προσήγαγαν πριν την μια τα ξημερώματα αρκετά άτομα με έναν 30χρονο να κρατείται ως ο βασικός ύποπτος του εγκλήματος.

Ο Βασίλης Μαρτζάκλης ήταν πατέρας δύο παιδιών, υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και ήταν το χαμογελαστό παλικάρι με τη χρυσή καρδιά που όλοι εκτιμούσαν. Ασχολείτο το ποδόσφαιρο και με την Ακαδημία της Δάφνης Ανδραβίδας, μαθαίνοντας τα μικρά παιδιά της περιοχής τα μυστικά του ποδοσφαίρου.


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Σκατά βρομά ήταν! Τουρκόγυφτος είναι τό σωστό! Σκατόγυφτος! Νά σταματήσουν πιά οί εβραικές παπαριές τού τύπου βρομά. Τουλάχιστον στήν φυλακή πού θά πάει πρίν αποφυλακιστεί πάλι καί φάει κι άλλους, άς βρεθούν μερικά καλά παιδιά νά τού ξεσκίσουν τό κέρατο πού τόν πέταγε Φάτε τον τον βρωμιαροβρομά! Καλή ανάπαυση νά έχει τό γενναίο παλληκάρι, καί ό Θεός νά δίνει δυναμη καί υπομονή στήν οικογένειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή