Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Οι τουρκικές πονηριές στο Αιγαίο και η "γλαρόσουπα"


Με τον μανδύα του ..εμπορίου και του ...τουρισμού επιδιώκει να καλύψει και να καμουφλάρει η Αγκυρα την μόνιμη επιδίωξή της για αμοιβαία απόσυρση από το Αιγαίο των πολεμικών αεροσκαφών Ελλάδας  και Τουρκίας, εξισώνοντας έτσι τήν ασκούσα κυριαρχικά και αστυνόμευσης δικαιώματα και αρμοδιότητες Ελλάδα  με τον παρανομούντα και προκαλούντα γείτονα εξ' Ανατολών.

 Αυτή τη επιδίωξη εξυπηρετεί - ανεξαρτήτως προσωπικών κινήτρων -  η αναφορά Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης, κ. Εκρέμ Ντεμίρτας, που έλαβε μέρος στην έκθεση Εμπορίου, Πολιτισμού και Τουρισμού <<Λέσβος EXPO>>. Εκεί λοιπόν είπε ότι η τουρκική και Ελληνική σημαία, όσο γυρίζει ο κόσμος, να μην έρχονται αντιμέτωπες αλλά να είναι πάντα δίπλα-δίπλα και στο Αιγαίο να πετούν γλάροι και όχι πολεμικά αεροσκάφη.  Η έκδοση Σμύρνης της εφημερίδας Hurriyet προβάλει το θέμα  με τον τίτλο «Στο Αιγαίο να πετούν γλάροι και όχι πολεμικά αεροσκάφη».

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Στό Αιγαίο μας κωλοτουρκάλα θά πετούν οί αετοί μας μαζί μέ τούς γλάρους, αρκετά εδάφη μας φάγατε βάρβαροι. Αχόρταγοι από αίμα καί κατοχή αιώνες τώρα.........βρυκόλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή