Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ξεκίνησαν νωρίς οι φωτιές!!

Πυρκαγιά και στην Κορινθία – Επεκτείνεται η φωτιά στον Αγιόκαμπο Λάρισας


Μία ακόμη πυρκαγιά βρίσκεται Πυρκαγιά βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη σε δασική έκταση στο Γαλατάκι Κορινθίας. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 18 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 11 ατόμων και δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Εν τω μεταξύ διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που καίει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της Μαλεσίνας στη Φθιώτιδα.

Η φωτιά έχει δύο μέτωπα και επεκτείνεται σε πευκόφυτη περιοχή, ενώ ισχυροί άνεμοι που επικρατούν, καθώς και οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες -κοντά στους 42 βαθμούς- κάνουν το έργο των πυροσβεστών δύσκολο. Πριν από την εκδήλωση αυτής της πυρκαγιάς, οι πυροσβέστες από εδάφους και αέρος έθεσαν υπό έλεγχο μία ακόμα πυρκαγιά 20 χιλιόμετρα νότια από την Μαλεσίνα, στο Κόκκινο.

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και σε δασική έκταση στην περιοχή Αγιόκαμπος στον δήμο Αγιάς στη Λάρισα. Οι φλόγες πέρασαν από δύο αυλές σπιτιών αλλά δεν προκάλεσαν ζημιές.

Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, τρείς ομάδες πεζοπόρο τμήμα και τέσσερα αεροσκάφη.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Άρχισαν πάλι οί γιαγιάδες καί οί παππούδες μέ τά παλαιά τρακτέρ νά πετούν σπινθήρες από τήν εξάτμιση καί νά βάζουν τίς φωτιές. Πόσα παραμύθια θά μάς πούν ακόμα! Πώς νά τολμήσουν νά πούν τήν αλήθεια γιά τούς λαθροεποίκους πού ευθύνωνται γιά τίς πυρκαιές? Νά ξυπνήσουν τά πρόβατα? Έπιασαν δουλειά οί λαθροπράκτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή