Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

THEON: Ελληνικές διόπτρες στο Παρίσι σε φημισμένη έκθεση



Σε μία ακόμα διεθνή έκθεση, αυτή της EUROSATORY 2014, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από τις 16 έως τις 20 Ιουνίου, έκανε αισθητή την παρουσία της η Θέων Αισθητήρες. 

Έχοντας στη «φαρέτρα» της τα διεθνώς καθιερωμένα και ευπώλητα μονόκυαλα, δίκυαλα, σκοπευτικές διόπτρες και συστήματα νυχτερινής οδήγησης, η εταιρεία παρουσίασε, για πρώτη φορά, δύο ολοκαίνουργια και στην αιχμή της τεχνολογίας προϊόντα. Ταυτόχρονα, έγιναν οι… «συστάσεις» με τα νέα ονόματα, τα οποία δόθηκαν πρόσφατα τόσο στα νέα όσο και στα υπάρχοντα συστήματα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου