Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Τραγωδία Air Algerie - Γαλλία: "Δεν έχουμε επαρκή στοιχεία ότι καταρρίφθηκε από ισλαμιστές"

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το αεροσκάφος συνετρίβη", δήλωσε αξιωματούχος της Αλγερίας, για το αεροπλάνο της Air Algerie, που αγνοείται από το πρωί. 

Η τελευταία επαφή που είχαν οι αλγερινές αρχές με το αεροσκάφος της Air Algerie ήταν όταν πετούσε πάνω από το Γκάο, στο Μάλι, σύμφωνα με Αλγερινό αξιωματούχο.

Το ιδιωτικό αλγερινό τηλεοπτικό κανάλι Elnahar μετέδωσε πως το αεροπλάνο συνετρίβη αφού πέρασε στον εναέριο χώρο του Νίγηρα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημο σχόλιο για την πληροφορία αυτή.

Από την πλευρά του, το αεροδρόμιο της Ουαγκαντούγου υποστηρίζει ότι το αεροσκάφος πιθανότατα συνετρίβη στο Κιντάλ του Μάλι.

Δεν έχουν στοιχεία ακόμα οι Γάλλοι ότι το αεροπλάνο της Air Algerie καταρρίφθηκε από ισλαμιστές αντάρτες , αλλά οι έρευνες συνεχίζονται και είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα.

Σε πόλη του Νίγηρα, κοντά στην πρωτεύουσα, έχει πέσει το αεροσκάφος της Air Algerie, με το οποίο νωρίτερα χάθηκε η επαφή, σύμφωνα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μέσων ενημέρωσης της Αλγερίας. Δυο γαλλικά μαχητικά αναζητούν το χαμένο αεροσκάφος της Air Algerie

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία για τους επιβαίνοντες του αεροσκάφους.

Την πτώση του αεροσκάφους επιβεβαίωσε ο Γάλλος υπουργός Μεταφορών, αναφέροντας πως προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία. Ανέφερε ακόμη ότι σε αυτό επέβαιναν 110 άτομα, εκ των οποίων πολλοί ήταν Γάλλοι.

Στο μεταξύ, Γάλλοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι δεν έχουν στοιχεία ότι αντάρτες στο Μάλι εμπλέκονται στην πτώση του αεροσκάφους. 


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου