Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Bαριά τραυματισμένος ο Ghassan Alian, ανώτατος διοικητής της εκλεκτής σιωνιστικής ταξιαρχίας "Golani"... τεράστιο πλήγμα για το κύρος του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος

Ο Ghassan Alian, Δρούζος, έγινε εβραίος κι εντάχθηκε στο σιωνιστικό κίνημα, διοικούσε την καλύτερη ειδική μονάδα του ναζιστικού Ισραήλ, την Ταξιαρχία "Golani" (σιωνιστική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1948 για να τρομοκρατεί τους Παλαιστίνιους).
Οι  ναζί του Ισραήλ κρύβουν το γεγονός, αλλά ήδη στη "wikipedia" εμφανίστηκε σήμερα η αντικατάστασή του από τον David Zieff, που σημαίνει ότι ίσως ο σιωνιστής είναι νεκρός.
Η Ταξιαρχία "Golani" δέχεται διαταγές προσωπικά από τον εγκληματία Νετανιάχου και οι σιωνιστές θεωρούν ότι είναι...ό,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο σε στρατιωτικό εξοπλισμό και τη μοναδική στρατιωτική δύναμη που μπορεί να κάνει τα πάντα χωρίς απώλειες.
Στο μεταξύ ξεπέρασαν τους 300 οι στρατιώτες των σιωνιστών που νοσηλεύονται με κρίσεις πανικού...
Η ενωμένη (μετά από πολλά χρόνια) δράση των Παλαιστιανιακών οργανώσεων τιμωρεί αδιάκοπα το σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς! 

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2014/07/b-ghassan-alian-golani.html
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου