Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Η εισβολή στη Γάζα έχει… σπόνσορα λένε αραβικά ΜΜΕ


Σε μία σημαντική αποκάλυψη προβαίνει η αραβική εφημερίδα «Al Sharq», με το σχετικό δημοσίευμα να αναπαράγεται από το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 2 και είναι δεδομένο ότι θα προκληθούν σοβαρές αντιδράσεις.

Το δημοσίευμα θέλει τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) να γνωρίζουν από πριν τα σχέδια των Ισραηλινών και να έχουν προσφερθεί να χρηματοδοτήσουν την επιχείρηση, υπό την προϋπόθεση ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος, δηλαδή μέχρι την πλήρη εξουδετέρωση, μια για πάντα, της Χαμάς.

Το σενάριο είναι εύσχημο, αν και δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει με ακρίβεια τι ισχύει και τι όχι, καθώς η Χαμάς έχει μπεί εδώ και καιρό στο στόχαστρο αραβικών καθεστώτων, λόγω των σχέσεων που έχει με την αιγυπτιακή Μουσουλμανική Αδελφότητα, οπότε οι εχθροί αυτής, επιθυμούν και την εξουδετέρωση των συμμάχων της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι σχετικές συζητήσεις έγιναν σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών στο Παρίσι, στα τέλη του προηγούμενου μήνα, ενώ στην πόλη του φωτός βρισκόταν και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι. Εκεί συναντήθηκαν και συνομίλησαν ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Αβιγκντόρ Λίμπερμαν, και ο ομόλογός του των ΗΑΕ, σεΐχης Αμπντουλάχ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναγιάν.

Στο Παρίσι συναντιούνταν τα κράτη μέλη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου και την Ιορδανία, με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών. Στη συνάντηση συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η συνάντηση επαναλήφθηκε στο Ντουμπάι παρουσία και του παλαιστίνιου Μοχάμεντ Νταχλάν, πρώην αξιωματούχου της Γάζας, που εργάζεται στα ΗΑΕ ως σύμβουλος επί θεμάτων ασφάλειας…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου