Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Έπεσε η κυβέρνηση της Ουκρανίας;


Ο Ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιατσενιούκ ανακοίνωσε την παραίτησή του,
καταγγέλλοντας τη διάλυση του κυβερνητικού συνασπισμού εν μέσω της οικονομικής κρίσης και της ένοπλης σύγκρουσης με τους αυτονομιστές αντάρτες στα ανατολικά.

«Ανακοινώνω την παραίτησή μου με δεδομένη τη διάλυση του κυβερνητικού συνασπισμού και της παρεμπόδισης των κυβερνητικών πρωτοβουλιών», δήλωσε ο Γιατσενιούκ, καταγγέλλοντας «ένα πολιτικό και ηθικό έγκλημα».

Η διάλυση του κυβερνητικού συνασπισμού «θα έχει δραματικές επιπτώσεις για τη χώρα», προειδοποίησε ο ίδιος.

«Η κυβέρνησή μας δεν έχει απαντήσεις στις ερωτήσεις: "με τι θα πληρώσουμε τους μισθούς (…) πώς θα χρηματοδοτήσουμε τον στρατό"», δήλωσε ο Γιατσενιούκ απευθυνόμενος στους βουλευτές.

Επίσης ο ουκρανός πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι δεν έχουν ψηφιστεί σημαντικοί νόμοι. «Ποιος θα ψηφίσει αντιλαϊκούς νόμους με τις εκλογές μπροστά του;», διερωτήθηκε.

«Είναι απαράδεκτο να ανταλλάσσουμε την τύχη της χώρας με στενά, πολιτικά συμφέροντα. Είναι ένα ηθικό και πολιτικό έγκλημα», επεσήμανε ο Γιατσενιούκ.

Νωρίτερα το κεντροδεξιό Ουντάρ (Γροθιά) του πρώην πυγμάχου Βιτάλι Κλίτσκο και το δεξιό, εθνικιστικό Σβόμποντα (Ελευθερία) του Όλεγκ Τιαγκνιμπόκ ανακοίνωσαν ότι εγκαταλείπουν τον κυβερνητικό συνασπισμό ώστε να μπορέσουν να διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές.

Ο Γιατσενιούκ ανήκει στο κόμμα Μπατκίβτσινα, της πρώην πρωθυπουργού Γιούλια Τιμοσένκο, το οποίο ήταν αντίθετο σε αυτή την κίνηση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου