Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ο Αυστραλός τουρίστας ξεφτιλίζει την προπαγάνδα υπερ Μαζιώτη: «Πυροβολούσε τους αστυνομικούς αλλά πέτυχε εμένα»


Σε κάποια "αριστερά" και αντεξουσιαστικά blogg στο ίντερνετ έχουμε παρατηρήσει πως έχει αρχίσει να αναπαράγεται...μια απίστευτη προπαγάνδα υπερ του Μαζιώτη και κατά της Αστυνομίας.Να μην ξεχάσουμε πως και ο Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό της Δούρου.. Γιώργος Καραμέρος έκανε σχόλιο κατά της Αστυνομίας..και υπέρ του Μαζιώτη..

«Ο τουρίστας πυροβολήθηκε στο πόδι από αστυνομικό όπως είπε ο ίδιος στους τραυματιοφορείς»



Εχθές,λίγο μετά την συμπλοκή είπε το εξής εκπληκτικό...πάλι στο twitter..
“Με λίγα λόγια η Αστυνομία άνοιξε τυφλό πιστολίδι στην πιο πολυσύχναστη τουριστική περιοχή της πρωτεύουσας”.


Αυτή είναι η επίσημη θέση όλων αυτών των περίεργων τύπων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς...που λόγω κρίσης και μνημονίων έχουν αναλάβει σημαντικές θέσεις στην πολιτική ζωή της χώρας..
40 χρόνια προπαγάνδα και χειραγώγηση της κοινής γνώμης δεν είναι και λίγα..
Η δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ της Ελλάδος έχουν διαβρωθεί από κάτι τέτοιους περίεργους τύπους που έχουν αναγάγει την προπαγάνδα σε επιστήμη.
Χτυπούν συνέχεια εδώ και 40 χρόνια... θεσμούς,θρησκεία,παιδεία αλλά και τα σώματα ασφαλείας.
Τώρα προσπαθούν να χειραγωγήσουν και να περάσουν στην κοινή γνώμη...πως ο Μαζιώτης και τα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα» είναι  μεν τρομοκράτες,αλλά ποτέ δεν θέλησαν να χτυπήσουν πολίτες και για αυτό το λόγο έχουν αναβάλει προγραμματισμένες επιθέσεις σε πολυσύχναστα μέρη..όπως πχ το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα..

Και έτσι με τόση τρομολατρεία και με κατευθυνόμενη πλύση εγκεφάλου υπέρ των δήθεν "αγωνιστών" σήμερα είχαμε μέχρι και ...
Διαμαρτυρία, υπέρ Μαζιώτη, έξω από τον Ευαγγελισμό..από επίδοξους τρομοκράτες..

«Έξω από τον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο καταζητούμενος τρομοκράτης, Νίκος Μαζιώτης, βρίσκονται ...δεκάδες άτομα, διαμαρτυρόμενα για την κράτηση και τον τραυματισμό του καταζητούμενου τρομοκράτη.
Όπως αναφέρει το  Indymedia, «αυτή την ώρα δεκάδες σύντροφοι και συντρόφισσες πραγματοποιούν στον Ευαγγελισμό παρέμβαση αλληλεγγύης στον αναρχικό αγωνιστή Νίκο Μαζιώτη, ο οποίος από σήμερα το μεσημέρι βρίσκεται τραυματισμένος, όμηρος στα χέρια του κράτους».



Διαβάστε ενα απόσπασμα από άρθρο στο www.eksegersi.gr με τίτλο..
Αλληλεγγύη στον αγωνιστή Νίκο Μαζιώτη!
«Το μόνο που πρέπει να πούμε εμείς, απαντώντας στα παπαγαλάκια του αστικού Τύπου, που έσπευσαν να εξαπολύσουν έναν οχετό τρομοϋστερίας, μιλώντας για «απόπειρα ληστείας» και για «τυφλή σύγκρουση με χειροβομβίδες», είναι πως ο Ν. Μαζιώτης ποτέ δε θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή ανυποψίαστων περαστικών. Ολόκληρη η δράση του Επαναστατικού Αγώνα αποκαλύπτει ιδιαίτερη μέριμνα για να μην πάθουν τίποτα απλοί άνθρωποι που δεν αποτελούσαν στόχους της οργάνωσης.

Κι όταν τραυματίστηκαν ή κινδύνεψαν άνθρωποι, αυτό συνέβη λόγω της εγκληματικής αδιαφορίας της Αστυνομίας, όπως έγινε κατά τη βομβιστική επίθεση στο υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα, για την οποία η οργάνωση έκανε επανειλημμένα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα. Αλλη φορά, τα μέλη της οργάνωσης οδηγήθηκαν στην ακύρωση της ενέργειάς τους, προκειμένου να μην κινδυνέψουν άνθρωποι που δεν ήταν στόχοι τους, όπως συνέβη με τη βόμβα κατά Βουλγαράκη, που πυροδοτήθηκε πρόωρα, όταν πλησίαζε σ’ αυτήν ο αστυνομικός με το σκύλο-ανιχνευτή. Ο ίδιος ο αστυνομικός κατέθεσε στη δίκη του ΕΑ, ότι αν ήθελαν θα μπορούσαν να τον είχαν τινάξει στον αέρα, αλλά φρόντισαν να πυροδοτήσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό πριν αυτός φτάσει και ενόσω βρισκόταν προφυλαγμένος ανάμεσα σε αυτοκίνητα. Οσοι παρακολουθήσαμε αυτή τη δίκη, είδαμε τον αγώνα που έδωσαν τα μέλη του ΕΑ για ν’ αποδείξουν ότι έπαιρναν όλα τα μέτρα για να μην κινδυνέψουν άσχετοι άνθρωποι, γεγονός που αναγνώρισαν και ο εισαγγελέας και το δικαστήριο.»

Σύμφωνα με την βαλιστική έκθεση της ΕΛ.ΑΣ Από τους 9 συνολικά κάλυκες που περισυνελλέγησαν, οι 8 έχουν πυροδοτηθεί από το παραπάνω πιστόλι του Μαζιώτη και ο ένατος από όπλο αστυνομικού.
Το πιστόλι USP 9MM που κατασχέθηκε χθες στην κατοχή του Νίκου Μαζιώτη δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Οσοι φυσικά μιλούν, πιθανότατα δεν έχουν κρατήσει ποτέ όπλο, πόσο μάλλον να χρειαστεί ν' αντιδράσουν με ψυχραιμία κ μέσα σε δευτερόλεπτα να χρειαστεί μα συνυπολογίσουν ένα σωρό παραμέτρους, λαμβάνοντας την ΣΩΣΤΗ απόφαση. Που στην συγκεκριμένη περίπτωση, ήταν η σύλληψη του δράστη, ζωντανού κ με όσο το δυνατόν τις μικρότερες παράπλευρες απώλειες. Υπενθυμίζω άλλωστε ότι ο τρομοκράτης άνοιξε πρώτος πυρ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, προςπαθώντας να διαφύγη της σύλληψης κ οι Αστυνομικοί που τον καταδίωκαν απάντησαν στα πυρά με 1 μόνον εύστοχη βολή, με σκοπό να τον ακινητοποιήσουν. Γιατί αν το ίδιο περιστατικό γινόταν σε μια άλλη χώρα, πχ στην Αμερική, τώρα θα ήταν νεκρός! Αλλά εκεί, δεν έχουν "δημοκρατία" .


Η μαρτυρία όμως του ίδιου του Αυστραλού καταρρίπτει όλη αυτή την απαράδεκτη προπαγάνδα τρομολατρείας..από την πλευράς της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς..

Με τραύμα στο πόδι, ελαφρύ όμως, διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό ένας 18χρονος Αυστραλός τουρίστας, που βρέθηκε στο πεδίο της συμπλοκής στο κέντρο της Αθήνας.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ομοίως με ελαφρύ τραύμα και ένας Γερμανός τουρίστας, ο οποίος δεν θέλησε να παραμείνει για νοσηλεία και αποχώρησε για τον Πειραιά, για το κρουαζιερόπλοιο με το οποίο ήρθε στη χώρα μας.


Συγκλονιστικές μαρτυρίες από πολίτες:
 Ήταν αδίστακτος δεν σταμάτησε να πυροβολεί μέχρι που άδειασε το όπλο του..
Το προφίλ του Νίκου Μαζιώτη επιχείρησε να σκιαγραφήσει ένας εκ των αυτοπτών μαρτύρων της αιματηρής συμπλοκής που οδήγησε στη σύλληψη του τρομοκράτη, στο Μοναστηράκι.

Ο αυτόπτης μάρτυράς περιέγραψε έναν αδίστακτο κακοποιό που δεν δίστασε να αδειάσει το περίστροφό του από σφαίρες, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο Μοναστηράκι..

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο ιδιοκτήτης ψητοπωλείου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας κατά τη στιγμή της συμπλοκής του Νίκου Μαζιώτη με τους αστυνομικούς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Μαζιώτης ήταν αδίστακτος. Άδειασε ψύχραιμος το περίστροφο. Πυροβολούσε και δεν καταλάβαινε τίποτα».

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως βρέθηκε δίπλα στον τρομοκράτη τη στιγμή που εκείνος είχε ανοίξει πυρ κατά των αστυνομικών. «Δόξα τώ Θεό που ζήσαμε. Ήμουν δυο μέτρα από την συμπλοκή, ο Μαζιώτης πυροβόλησε 5 φορές και αν πυροβολούσαν και οι αστυνομικοί θα ήμουν νεκρός», είπε ο συγκεκριμένος αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν καθοδόν προς τη δουλειά του και από ατυχία βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τον Νίκο Μαζιώτη.

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Κ ΚΑΚΩΣ ΔΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ.ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ...ΑΠΛΑ ΑΠΕΥΘΗΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ Κ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.Ο ΤΥΠΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚIΝΔΥΝΟΣ Κ ΔΟΛΌΦΟΝΟΣ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ,ΚΑΚΩΣ ΤΝ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΤΕ Κ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή