Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Η «προφητεία» του Καντάφι: Εάν πέσω, η Ευρώπη θα πέσει στα νύχια του Ισλάμ!


Εκπρόσωπος του Καντάφι είχε σημάνει τον κώδωνα του κινδύνου στην Ευρώπη, λέγοντας ότι «η εκρηκτική αύξηση της παράνομης μετανάστευσης θα ήταν το τίμημα που θα πλήρωναν τα ευρωπαϊκά έθνη για τη στρατιωτική και πολιτική υποστήριξη που παρείχαν οι σύμμαχοι προς τους αντάρτες που προσπαθούσαν να ανατρέψουν τον ισχυρό άνδρα της Λιβύης».

Η εξάρτησης της Ευρώπης από το λιβυκό «μπλοκάρισμα» στους χιλιάδες λαθρομετανάστες έγινε ιδιαίτερα προφανής τις τελευταίες ημέρες του καθεστώτος του Καντάφι.
Τότε ο απειλούμενος δικτάτορας είχε προειδοποιήσει ότι αν καθαιρεθεί, «χιλιάδες άνθρωποι από τη Λιβύη θα εισβάλλουν στην Ευρώπη και δεν θα υπάρχει κανείς να τους σταματήσει.
Η προειδοποίηση αυτή έπεσε στο κενό όπως αποδείχθηκε και τον Μάιο του 2011 οι αρχές της Λιβύης άρχισαν να στοιβάζουν χιλιάδες Αφρικανούς και όχι μόνο σε πλοία και να τους στέλνουν βόρεια προς την Ευρώπη.

Από την Ιταλία, προς την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την υπόλοιπη Ευρώπη, το συνεχώς αυξανόμενο κύμα, νεαρών κυρίως λαθρομεταναστών από την Αφρική δείχνει πως η ...προφητεία του Καντάφι επιβεβαιώνεται…
Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα άρχισε να βομβαρδίζει τη Λιβύη, ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει τους Συμμάχους των ΗΠΑ: «Αν πέσω, τότε η Ευρώπη θα γίνει “μαύρη”.
Τώρα, χωρίς τον Καντάφι να εμποδίζει τη ροή των λαθρομεταναστών, ένα τεράστιο παλιρροϊκό κύμα παράνομων μεταναστών κατευθύνεται καθημερινά στην πόρτα της Ευρώπης.
Παράλληλα, οι ενέργειες του Ομπάμα στην Αίγυπτο και τη Συρία αποδυνάμωσαν την ισχύ των συνόρων και σε άλλα μέρη, με αποτέλεσμα ορδές λαθρομεταναστών να εισβάλουν στο Ισραήλ, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα.

Αυτό που συμβαίνει αποκαλείται «βιβλική έξοδος» και έχει άμεση σχέση με την ανατροπή του Καντάφι.
Σύμφωνα με το hellasforce τόσο ο Μπαράκ Ομπάμα όσο και η Χίλαρι Κλίντον εμπλέκονται άμεσα στη δημιουργία αυτής της κατάστασης. Απόδειξη η αλησμόνητη αντίδραση της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ όταν ενημερώθηκε για το θάνατο του Καντάφι…

makeleio.gr

2 σχόλια:

  1. Σε άλλο «πλανήτη» ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητά ανοιχτά σύνορα για τους λαθρομετανάστες!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρεται για την «Ευρώπη Φρούριο»
    Ενώ το μεταναστευτικό απειλεί όλο τον ευρωπαϊκό νότο κι όπως επισημαίνει η Wall Street Journal σε άρθρο της την Τρίτη, ο ευρωπαϊκός νότος βρίσκεται... αντιμέτωπος με γενικευμένη αστάθεια, οι κυρίαρχες ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν του επιτρέπουν να «δει» ότι πλέον δεν έχουμε να κάνουμε με μετανάστευση εργαζομένων, αλλά με μετακινήσεις πληθυσμών, αντίστοιχες με εκείνες που είχαν
    ως αποτέλεσμα την κατάρρευση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τον 4ο αιώνα μ.Χ.

    Η σταδιακή ισλαμοποίηση της Ευρώπης, οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις, οι πόλεμοι στην περιοχή, δημιουργούν ένα εκρηκτικό περιβάλλον, το οποίο οι παντελώς άσχετοι από γεωπολιτική επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να το κατανοήσουν εάν πραγματικά θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα και όχι να την αποτελειώσουν.

    Πραγματικά, οι ανιστόρητες, ουτοπιστικές και εκτός τόπου και χρόνου θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο μεταναστευτικό, όχι μόνο είναι η καθοριστική αιτία που στο παρελθόν τροφοδοτήθηκε τη Χρυσή Αυγή, αλλά και συνεχίζουν να εκφράζονται κόντρα στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που διαφωνεί με τις λογικές «ανοιχτών συνόρων» των αριστεριστών και των μανιακών γκρουπούσκουλων.

    Στην τελική ανάλυση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα σεβαστεί τι θέλει ο λαός, ακόμα κι αυτός που πρόσφατα τον ψηφίζει, ή θα συνεχίσει να λέει ανοησίες που σε κανένα σοβαρό κράτος του πλανήτη κι από καμία σοβαρή αριστερά δεν λέγονται. Η αισθητική κοσμοθέαση της σαγιονάρας και του ταγαριού μπορεί να ήταν διασκεδαστική την εποχή του 3%, όταν είσαι αξιωματική αντιπολίτευση οφείλεις να φορέσεις κοστούμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΘΑΡΡΟΣ Κ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Κ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΊ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΥΝΟΡΩΝ Κ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΊ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΤΕ ΤΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΟ ΧΑΖΟ Κ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ Η ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΊΔΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3% Κ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ,Κ ΔΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Κ ΜΝ ΤΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΤΕ,ΙΔΑΛΛΩΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ.ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΝ ΧΑΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή