Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Αλβανός σκότωσε τη γυναίκα του και το ενός χρονου παιδί του και αυτοκτόνησε!


Συγκλονισμένη είναι η Κορυτσά από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν 50χρονο Αλβανό ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του μετά από αρκετά χρόνια παραμονής στην Ελλάδα.

Ο δράστης, είχε επιστρέψει περίπου τρεις ημέρες στην Αλβανία και, σύμφωνα με μαρτυρίες, τσακωνόταν συνεχώς με τη σύζυγό του, αμφισβητώντας την πατρότητα του μόλις ενός έτους παιδιού τους.

Ωστόσο, ένας καβγάς πήρε πολύ άσχημη τροπή και κατέληξε σε φονικό. Ο 50χρονος πυροβόλησε τη 40χρονη σύζυγό του μέσα στον ύπνο της και στη συνέχεια σκότωσε το παιδί τους.

Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας στην Κορυτσά γράφτηκε όταν ο δράστης έστρεψε το όπλο πάνω του και πάτησε τη σκανδάλη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου