Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Λωρίδα της Γάζας: Τουλάχιστον 20 Παλαιστίνιοι νεκροί τις τελευταίες 24 ώρες


Τουλάχιστον 20 Παλαιστίνοι, μεταξύ των οποίων και η σύζυγος και το παιδί του στρατιωτικού ηγέτη της Χαμάς, σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 120 τραυματίστηκαν στις αεροπορικές επιδρομές των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας από το βράδυ της Τρίτης, αφού έσπασε η εκεχειρία μεταξύ των δύο πλευρών.
Τα τελευταία θύματα ήταν δύο ξαδέλφια ηλικίας 11 και 16 ετών που έχασαν τη ζωή τους όταν βομβαρδίστηκε το σπίτι τους, στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας της Χαμάς, Άσραφ αλ Κούντρα, ο 16χρονος Μοχάμεντ αλ Άμπετ και ο 11χρονος ξάδελφός του Σάχερ σκοτώθηκαν κοντά στο Ντέιρ αλ Μπάλαχ.

Οι επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού στον παλαιστινιακό θύλακα ξανάρχισαν αργά το απόγευμα της Τρίτης, αφού νωρίτερα τρεις ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από τη Γάζα έπληξαν το νότιο Ισραήλ, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Η σύζυγος και ο γιος του Μοχάμεντ Ντέιφ, του ηγέτη των Ταξιαρχιών αλ Κάσαμ, σκοτώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, σε μια επίθεση από την οποία έχασαν επίσης τη ζωή τους άλλη μία γυναίκα και ένα αγόρι 14 ετών. Οκτώ Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά και μία εγκυμονούσα, σκοτώθηκαν τα ξημερώματα σήμερα μέσα στο σπίτι τους στο Ντέιρ αλ Μπάλαχ ενώ ένα παιδί ηλικίας 4 ετών και ένας 20χρονος έχασαν τη ζωή τους στο Ζεϊτούν, σύμφωνα με τον αλ Κούντρα.

Σε άλλες τρείς, ξεχωριστές επιθέσεις σκοτώθηκαν τέσσερις άνδρες οι οποίοι ενταφιάστηκαν τυλιγμένοι με την πράσινη σημαία της Χαμάς, ένδειξη ότι ήταν μέλη της οργάνωσης.

Συνολικά, από την έναρξη του πολέμου της Γάζας —ο τρίτος μέσα σε διάστημα έξι ετών— έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής 2.038 Παλαιστίνιοι ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 10.300.

Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, από το απόγευμα της Τρίτης έχουν εκτοξευτεί από τη Γάζα 137 ρουκέτες εκ των οποίων 94 έπληξαν το νότιο και κεντρικό Ισραήλ ενώ 24 αναχαιτίστηκαν από το αντιπυραυλικό σύστημα Σιδηρούς Θόλος.

Πηγή

8 σχόλια:

  1. "Καλύτερα να σε θαυμάζουν παρά να σε λυπούνται", λέει ο λαός μας.
    Αξιοθαύμαστος λαός οι σημερινοί Εβραίοι, δημιούργησαν σε λίγα χρόνια, παρόλο
    που βρίσκονται σε συνεχή εμπόλεμη κατάσταση, μία χώρα που θα την ζήλευαν και
    οι Ευρωπαίοι.
    Υψηλό βιοτικό και πολιτισμικό επίπεδο, υποδομές, επιστήμες και προηγμένη τεχνολογία σε
    ένα κράτος δικαίου και σεβασμού δημοκρατικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με ανεπτυγμένη κοινωνική πρόνοια.
    Τα θεοκρατικά ισλαμικά καθεστώτα της περιοχής, μεσαιωνικού τύπου, ανελεύθερα και καταπιεστικά,
    που διοικούνται από διεφθαρμένους με τα χαρέμια τους, φοβούνται το Ισραήλ όπως είναι ευνόητο.
    Φοβούνται μήπως ξυπνήσουν οι οι λαοί τους, γι αυτό προωθούν τον θρησκευτικό φανατισμό, την καταπίεση τους.

    Οι ιουδαϊκές θρησκείες (Χριστιανισμός και Μουσουλμανισμός) κυριαρχούν σήμερα στον κόσμο.
    Στις χριστιανικές χώρες οι μαθητές διδάσκονται από το Δημοτικό σχολείο την ιστορία του Ισραήλ
    (Π. Διαθήκη), πριν διδαχθούν την ιστορία της χώρας τους, αλλά και στις μουσουλμανικές, αφού η Π.Δ. έχει ενσωματωθεί στο Κοράνιο.
    Εμφυέστατος λαός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕΣΩ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ Κ ΤΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ.ΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ??ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ Κ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΝ ΘΕΟ ΟΤΑΝ ΤΌΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΑΠΌ ΤΝ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΝ ΧΡΙΣΤΟ Κ ΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Κ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΌΥΣ ΟΤΑΝ ΤΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΗΡΥΤΕ ΤΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ,ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ Κ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΟΡΝΗ ΠΟΛΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙΜΑΝΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ..ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΣΑΙΑΣ ΚΕΦ4: ΟΥΑΙ,ΕΘΝΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ,ΛΑΕ ΠΕΦΟΡΤΩΜΕΝΕ ΑΝΟΜΙΑ,ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΚΌΠΟΙΩΝ,ΥΙΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ,ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ,ΚΑΤΕΦΡΟΝΗΣΗ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΙΣΩ...ΚΕΦ2: ΠΩΣ Η ΠΙΣΤΗ ΠΟΛΙΣ ΚΑΤΕΣΤΑΘΗ ΠΟΡΝΗ,ΗΤΟ ΠΛΗΡΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΩΚΕΙ ΕΝ ΑΥΤΗ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΦΟΝΕΙΣ..25)ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΤΡΕΨΕΉ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΠΙ ΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΩ ΣΚΩΡΙΑΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΛΟΝ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΣΣΙΤΕΡΟΝ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΑΧΑΡΙΑΣ 14/ΙΔ'2: ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΥΝΑΞΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΊΣ ΜΑΧΗΝ,ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΩΘΕΙ Η ΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΙΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΛΕΗΛΑΤΗΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΣΙ ΒΙΑΣΘΗ...ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΜΑΘΑΝΕ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑΚΙΑ??ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ Κ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ Ε??ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΓ.ΓΡΑΦΗ ΤΙΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ,ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΙΠΙΛΙΣΑΝΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΥΤΑ ΛΕΣ.ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΤΥΡΑΚΙ ΚΟΜΜΕΝΟ Κ ΡΑΜΜΕΝΟ Κ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΝ ΧΡΙΣΤΟ Κ ΔΩΣΑΝΕ ΤΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ Κ ΜΑΘΑΙΝΑΝΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ε?Κ ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ Ο ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ Κ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ Κ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΔΩΣΑΝΕ ΤΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,Κ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ,ΛΟΥΚΑΣ Κ ΟΙ 51 ΑΠΤΟΥΣ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΝΕ Κ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΤΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ε??ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟΣ ΛΑΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΝ ΓΑΜΠΡΟ.ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΥΦΥΙΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Κ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ,ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ..ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 1:59 ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
    ΚΑΙ ΓΝΩΡΗΣΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2,5 ΕΚΑΤ. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΑΝ. ΕΥΡΩΠΗ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ
    ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ.

    ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΑΣΙΝΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ.
    ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΦΙΛΟΥΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ [ RELIGIONIST ] ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΡΗΣΚΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ Η ΔΟΞΟΛΟΓΗΣΗ, Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΒΡΑΪΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΟΤΙ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΑΛΛΟΙ ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ, ΕΑΝ ΕΧΩ ΤΗΝ Α. ΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΓΙΑ ΝΑ...... ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ.
    ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ, ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΦΙΛΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ
    ΕΛΛΑΔΑ. ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΕΡΕΙΠΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΟΠΩΣ Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΪΦΑ.
    ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΦΑΣ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΙΟΠΠΗ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί δέν πάτε στό ισραήλ εβραιόσποροι αφού έχετε τά αδέλφια σας καί φιλαράκια σας εκεί? Άντε ξεκουμπιστείτε από τήν Ελλάδα νά ξεβρωμίσει από τήν παρουσία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑ ΛΕΩ Κ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ Η ΌΡΘΟΔΟΞΙΑ Κ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ.ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΊΣΤΙΑNΟΥΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ Κ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ Κ ΦΙΛΟΥΣ.Ο ΑΒΡΑΑΜ ΣΑΣ ΕΝΩΧΛΕΙ ΕΝΩ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΝ ΣΑΡΟΝ Κ ΤΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ,ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΧΑΧΑΧΑ..ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ Κ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΩΧΛΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥΣ.ΙΟΥΔΑΙΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Κ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΠΕΡΙ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΗ,ΠΡΟΦΑΣΗ ΛΟΓΟΥ,ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΖΌΡΙΖΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΟΥΣΤΑ.ΕΧΟΥΝ Κ ΓΙΑΣΕΜΙ ΧΑΧΑΧΑ ΟΥΑΟΥ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΤΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΕΡΡΩΣΘΕ.:-D ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή