Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Με το άστρο του Δαυίδ στο πέτο ορκίστηκε ο Μπουτάρης..!


Το άστρο του Δαυίδ καρφίτσωσε στο πουκάμισό του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Μπουτάρης καρφίτσωσε στο πέτο ένα φέιγ βολάν, που είχε πάνω του το εξάκτινο αστέρι και έγραφε «Jude», δηλαδή Εβραίος, το οποίο κυκλοφόρησε η δημοτική σύμβουλος των Οικολόγων Πράσινων Ελεάννα Ιωαννίδου για να θυμίσει το Ολοκαύτωμα των 50.000 Εβραίων της Θεσσαλονίκης από τους Ναζί, ως απάντηση στην παρουσία δημοτικών συμβούλων της Χρυσής Αυγής.

Το ίδιο φέιγ βολάν κρατούσαν στα χέρια τους και μέλη αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών οργανώσεων, που είχαν καταλάβει το ένα θεωρείο και είχαν ανοίξει πανό.
Την ίδια στιγμή, σε "πεδίο μάχης" μεταξύ αντιφασιστών και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής μετατράπηκε η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.


Αντιπαράθεση με συνθήματα και ύβρεις ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και μέλη αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων σημειώθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, λίγη ώρα πριν από την έναρξη της τελετής ορκωμοσίας.

Τους δύο εξώστες της αίθουσας έχουν καταλάβει, τα μέλη της Χρυσής Αυγής από τη μία και οι αντιφασίστες από την άλλη, και φωνάζουν συνθήματα η μία πλευρά εναντίον της άλλης.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής φώναζαν συνθήματα όπως «όχι φυλακές για τους εθνικιστές», με τα μέλη των αντιρατσιστικών-αντιφασιστικών οργανώσεων να ανταπαντούν μέσω του «ούτε στα συμβούλια, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά».

Τα μέλη των αντιφασιστικών οργανώσεων είχαν απλώσει τρία απλώσει τρία πανό, τα οποία υπογράφουν η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), η Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό και η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, μόλις μπήκε στην αίθουσα ο βουλευτής του κόμματος και δημοτικός σύμβουλος Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Η ανταλλαγή συνθημάτων και ύβρεων συνεχίστηκε για αρκετή ώρα εν αναμονή της έναρξης της τελετής ορκωμοσίας.

kontranews.gr

6 σχόλια:



  1. Μέχρι τους μεσαιωνικούς χρόνους, οι πέντε αιχμές του πεντάκτινου αντιπροσώπευαν τις πέντε πληγές του Ιησού στο σταυρό.
    Η εκκλησία επέλεξε τελικά το σταυρό ως σημαντικότερο σύμβολο για το χριστιανισμό, και η χρήση του πεντάκτινου βαθμιαία έπαψε.
    Οι πρώτοι Χριστιανοί απέδωσαν το πεντάκτινο στα πέντε στίγματα Χριστού ή το δόγμα της τριάδας συν αυτήν των δύο φύσεων του Χριστού.

    Ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος, μετά από την ήττα του Mαξέντιου και την έκδοση του διατάγματος του Μιλάνου το 312 μ.Χ. , απέδωσε την επιτυχία του στην βοήθειά του από χριστιανικές δυνάμεις και ενσωμάτωσε το αντεστραμμένο πεντάκτινο, στη σφραγίδα και φυλακτό του.

    Και άλλοι ερευνητές έχουν θεωρήσει το πεντάκτινο αστέρι χριστιανικό σύμβολο, περιγράφοντας το ως "αστέρι του Ιησού" ή "αστέρι στην ανατολή". Ερευνώντας όμως την χριστιανική τέχνη από την πρόωρη μεσαιωνική περίοδο ως και την αναγέννηση βρίσκει κανείς λιγοστά δείγματα χρήσης από χριστιανούς.

    Ο Becker αναφέρεται στο πεντάκτινο ως σύμβολο Χριστού όπως το άλφα και το ωμέγα, και ως σύμβολο των πέντε πληγών του Χριστού.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό τουρκοεβραίος σκατόγερος πάντωτε τιμά τό ψευτοολοκαυτωμα τών αδελφών του παραμυθατζήδων. Μήν τού πείτε μόνο νά τιμήσει τά τραγικά καί πολλά ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ, πού έπαθε ό Ελληνισμός κυρίως από τήν κωλόφαρά του, καί τούς σουλτάνους του. Ευτυχώς πού εμφανίστηκε μέ τήν επιγραφή εβραίος στό πέτο, ώστε νά κλείσουν τά στόματα τών ηλιθίων πού δέν ήξεραν τί είναι, τί ψήφισαν, τί υποστήριζαν τόσα χρόνια. Τώρα καί μέ τήν βούλα σκατοεβραίος ό μπεκρόπουστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ;
    ΘΑΘΕΛΕΣ Κ ΕΣΥ, ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ, ΝΑ ΝΑΧΕΣ
    ΤΗΝ ΒΙΛΑ, ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ, ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ, ΤΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΟΥ; ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ;
    ΕΣΥ ΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ;
    ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ, ΕΝΑ ΤΡΙΑΡΑΚΙ, ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΝΤΑΪ;
    Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ;
    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΞΕΡΕΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ;
    ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣΕ; ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΑΙ.
    ΚΑΝΕ.... ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΤΤΟ.
    ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7:39 ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΊΑ?ΧΑΧΑ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΛΟΣ ΣΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ?ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΗΡΩΑ,ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΟΥ.ΧΑΧΑΧΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΟΥΝ Κ ΓΙΑΣΕΜΙ Κ ΜΥΡΙΖΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ,ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ.ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ.ΒΆΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΛΛΑΕΙ Κ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ.ΧΑΧΑ.ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΖΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΊΣ.ΧΑΧΑ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί νά ζηλέψω ρέ μαλακοκαύλη από τόν πούστη σου? Βάλε στόν πάτο σου τίς βίλες σας, τίς μερσεντές σας, τά εξοχικά σας, καί τά σκάφη σας, καί κάνετε αλλαξοκολλιές παρεούλα μέ τήν μπουτάρω σου. Μήν ξεχάσεις νά τού ζητήσεις τά κόκκινα καλτσάκια πού φοράει. Θά σού πάνε τρελλά! Εφόσον ρωτάς νά μάθεις εάν έχω κάτι γλυφταρομπουτάρω, ειλικρινά δέν έχω ούτε χιουντάι. Ένα παπάκι και μέ αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί έχω δύναμη καί υγεία καί μέ τήν δουλειά μου ζώ ευπρεπώς. Κάτι πού εσύ ό γλύφτοκώλης τής μπουτάρως, δέν θά μάθεις ποτέ! Γιατί καβάλησες καλάμι καβαλημένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή