Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Τι έλεγε η ΝΔ για τον αντιρατσιστικό του ΠΑΣΟΚ (που θα ψηφίσει σύντομα;).

Οι βουλευτές της ΝΔ δεν θα ψηφίσουν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ξεκαθάρισε ο Γιάννης Μιχελάκης και σημείωσε ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με απαγορεύσεις, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι όποιες απαγορεύσεις μπορεί να την ενισχύσουν δημοσκοπικά.

Μιλώντας σε ραδιόφωνο ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης δήλωνε τον οκτώβριο του 2013:«Εχουμε να αντιμετωπίσουμε ακραίες ιδέες και ακρότητες. Νομίζετε όλα αυτά θα τα αντιμετωπίσουμε με διατάγματα και στα δικαστήρια; Ή με ιδέες πολύ πιο ισχυρές και στην κοινωνία; Κακά τα ψέματα 400.000 Έλληνες που ψήφισαν [Χρυσή Αυγή] -και αν υπολογίσεις και τις δημοσκοπήσεις που τους δείχνουν πιο αυξημένους- θα τους πεις ότι απαγορεύεται το οτιδήποτε;» Ο κ. Μιχελάκης ξεκαθάριζε ότι οι βουλευτές της ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσουν αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. «Το πλαίσιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι επαρκές. Είναι ξεκάθαρο ότι εμείς δεν θα το ψηφίσουμε. Τετρακόσιες χιλιάδες Ελληνες, επίσημα καταγεγραμμένοι, θα τους αφήσουμε στη Χρυσή Αυγή; Οι άνθρωποι αυτοί έχουν γίνει ναζί και φασίστες;»

Τζαβάρας 2011
Αλλά ο Μιχελάκης δεν είναι ο μόνος. Ακόμη πιο χαρακτηριστικό δείγμα ήταν τα όσα είχε γράψει ο κ. Τζαβάρας σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, της Πέμπτης 10 Μαρτίου 2011, ως τότε Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας. Ανακοίνωση η οποία αφορούσε την τότε νομοθετική πρωτοβουλία του κ. Καστανίδη, να φέρει προς ψήφιση στην τότε Βουλή έναν αντίστοιχο – αν και πιο ήπιο από ό,τι φαίνεται – αντιρατσιστικό νόμο: «Στις αληθινές Δημοκρατίες, ο λόγος δεν δένεται με νόμους που ποινικοποιούν την ελευθερία της σκέψης, της γνώμης και της κριτικής. Το νομοσχέδιο μόνο με τον αλήστου μνήμης γαλλικό νόμο Γκαιϋσσώ – Φαμπιούς της 13-7-1990, μπορεί να συγκριθεί: ένα ολοκληρωτικού πνεύματος νομοθέτημα. Αποτελεί για την κυβέρνηση βαρύτατο νομικό και πολιτικό σφάλμα η υιοθέτηση της ποινικής καταστολής ως μέσου για τον περιορισμό των ανεπιθύμητων ή ενοχλητικών για κάποιους χρήσεων του λόγου, στην Πολιτική, στην Κοινωνία, στον Τύπο, στην Ιστορία, στην Τέχνη.

Οι Υπουργοί πρέπει να έχουν συναίσθηση ότι είναι υπάλληλοι της Ιστορίας. Δεν έχουν το δικαίωμα να ενδίδουν σε παράλογες απαιτήσεις "ομάδων επιρροής" ή να υπηρετούν μη ξεπερασμένη (αν μη και ύποπτη) Πολιτική Ορθότητα. Πρωτίστως, όμως, οφείλουν να τηρούν ευλαβικά το Σύνταγμα της Χώρας που παραβιάζεται πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως. Υπό το κράτος, άλλωστε, της ισχύος του ν. 927/79 για τις φυλετικές διακρίσεις στον Τύπο κλπ. η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου έχει κρίνει την αντισυνταγματικότητα ομοίων διατάξεων (Ολ. Α. Π. 3/2010). Αυτό το νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί γιατί προσβάλλει και την ιστορία του Ελληνικού Πολιτισμού, που ανέδειξε την ανεκτικότητα απέναντι στον Άλλο ως θεμελιώδη δημοκρατική αξία, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να την επιβάλει με μέσα νομοθετικού εξαναγκασμού». Επικεφαλίδα του Δελτίου Τύπου; "Προσπάθεια να δημιουργηθεί στην Ελλάδα ένα είδος αστυνομίας της σκέψης και της γλώσσας".


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου