Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Κύπρος: Σφαίρες από τα κατεχόμενα κατά δημ/γράφου του «Φ»


Σε προφορικό διάβημα προς τα Ηνωμένα Έθνη, σχετικά με προκλητικό επεισόδιο σε βάρος δημοσιογράφου του «Φ» το βράδυ του Σαββάτου από Τούρκους στρατιώτες, προέβη η Αστυνομική Διεύθυνση Δεκέλειας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.45 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, Τούρκοι στρατιώτες στο φυλάκιο του «Σφαγείου Άχνας», παρά τον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Αμμοχώστου, έριξαν προειδοποιητικό πυροβολισμό εναντίον του αυτοκινήτου του δημοσιογράφου του «Φ», Πάμπου Βάσιλα.

Ο Βάσιλας είχε σταματήσει στον δρόμο, που ανήκει στη Δημοκρατία και ελέγχεται από τις Βρετανικές Βάσεις, για να τοποθετήσει το «τάσι» στον μπροστινό τροχό του αυτοκινήτου του, το οποίο για κάποιο λόγο έπεσε. Του πυροβολισμού προηγήθηκαν σφυρίγματα με σφυρίκτρες και κάποια νοήματα των Τούρκων ένοπλων στρατιωτών. Μετά το επεισόδιο, και αφού απομακρύνθηκε από το σημείο, ο Βάσιλας ενημέρωσε την Αστυνομία της Δημοκρατίας και τις Αρχές των Βάσεων για το συμβάν.

Σε κατάθεσή του στην Αστυνομία Αμμοχώστου ανέφερε ότι την ώρα του συμβάντος στο αυτοκίνητό του βρισκόταν και η οκτάχρονη κόρη του, η οποία αναστατώθηκε. Κατευθύνονταν μέσω του παλαιού δρόμου Λάρνακας – Αμμοχώστου στη Δερύνεια, για την αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Τούρκοι ήταν προκλητικοί καθ’ όλο το Σαββατοκύριακο, προφανώς «ενοχλημένοι» από τις εκδηλώσεις.

http://www.philenews.com/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου