Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΗΠΑ-Αυστραλία ενισχύουν περαιτέρω τις αμυντικές σχέσεις


Την ενίσχυση της αεροναυτικής τους παρουσίας στο βόρειο τμήμα της Αυστραλίας συμφώνησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, στην απόφαση που έλαβαν από κοινού με τους Αυστραλούς, να ενισχύσουν τις διμερείς αμυντικές σχέσεις.

Η συνεργασία των δύο χωρών στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού είναι κεφαλαιώδους σημασίας, δεδομένης της ανάδυσης της Κίνας και των νέων προκλήσεων που αυτή σηματοδοτεί. Αυτό έχει γίνει συνείδηση στην Ουάσιγκτον και την Καμπέρα, όπως φάνηκε άλλωστε και από την παρουσία στην Αυστραλία των Αμερικανών υπουργών Άμυνας και Εξωτερικών, Τσακ Χέιγκελ και Τζον Κέρι.

Οι 1.150 Αμερικανοί Πεζοναύτες που σταθμεύουν στο Ντάργουιν στη Βόρεια Αυστραλία, σταδιακά θα αυξηθούν στους 2.500 μέχρι το 2017. Επίσης, θα ενισχυθεί η αμερικανική αεροναυτική παρουσία στις μικρές νήσους και νησίδες στα ανοικτά της Βόρειας Αυστραλίας που μπορεί να μην έχουν συμπαγείς πληθυσμούς, είναι όμως πλούσια σε υδρογονάνθρακες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου