Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΚΑΙ ΟΜΩΣ...!!! Τούρκος δημοσιογράφος «καίει» την Τουρκία: Παραδέχεται ότι «η Κύπρος ήταν πάντα γη ελληνική» !!!

Το άρθρο του Τούρκου δημοσιογράφου Uzay Burut, φιλοξενείται στην ιστοσελίδα Israel Hayom. Ο δημοσιογράφος εστιάζει την προσοχή του στα πανηγύρια της Τουρκία τις μέρες των εορτασμών της εισβολής στην Κύπρο.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Uzay Burut, σύμφωνα με το 24Η, συνεχίζει λέγοντας: «Προσχεδιασμένες εκτελέσεις, καταστροφή, εθνικό ξεκαθάρισμα και συνεχιζόμενο δημογραφικό και πολιτιστικό βιασμό της Κύπρου. Αυτό που έγινε στην Κύπρο ήταν εισβολή, και η Τουρκία είναι ξένος εισβολέας στην Κύπρο. Η ιστορία είναι εκεί για να πει τι έγινε. Η Κύπρος ήταν ελληνική για 3500 χιλιάδες χρόνια και χριστιανική για 2000 χρόνια.
Ποτέ η τουρκοκυπριακή μειονότητα, στη σύντομη παρουσία της στην κύπρο, δεν είχε δικό της μέρος στο νησί».
Τέλος, ασκεί κριτική στην τουρκική κυβέρνηση η οποία έχει ως στόχο τη δημογραφική αλλαγή του κατεχόμενου τμήματος της Κύπρου και συνεχίζει να παραβιάζει όλες τις βασικές αρχές.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου