Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Οι Kούρδοι υπουργοί επιστρέφουν στην ιρακινή κυβέρνηση

Οι Κούρδοι υπουργοί οι οποίοι είχαν αναστείλει τη συμμετοχή τους στην κυβέρνηση του απερχόμενου πρωθυπουργου Νούρι αλ-Μάλικι, επέστρεψαν στην κυβέρνηση, δήλωσε ο απερχόμενος υπουργός Εξωτερικών του Ιράκ, ο οποίος κάλεσε επίσης τον κόσμο να στηρίξει τη χώρα του έναντι των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. «Επέστρεψα στη Βαγδάτη ως υπουργός Εξωτερικών» δήλωσε προς το Ρόιτερς ο Κούρδος Χοσιάρ Ζεμπάρι.

Ο Μάλικι είχε εξοργίσει τους Κούρδους ηγέτες κατηγορώντας τους ότι προσφέρουν καταφύγιο σε τρομοκράτες όταν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους είχαν σαρώσει τον Ιούνιο το βόρειο Ιράκ.

Ο Ζεμπάρι κάλεσε επίσης τον κόσμο να υποστηρίξει το Ιράκ στον αγώνα του εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, καθώς η τζιχαντιστική αυτή οργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο φέρεται ότι εικονίζεται ο αποκεφαλισμός ενός Αμερικανού δημοσιογράφου που είχε απαχθεί στη Συρία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου