Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Άσχημα νέα για την παραβατικότητα στην Τουρκία


Δραματική αύξηση, κατά 11,6%, εμφάνισε η παραβατικότητα των νέων στην Τουρκία, το 2013, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της τουρκικής στατιστικής υπηρεσίας.

Συνολικά το 2013 συνελήφθησαν από την αστυνομία 273.571 άτομα ηλικίας 9-17 ετών, εκ των οποίων το 68,6% ήταν αγόρια και τα υπόλοιπα κορίτσια. Από τους συλληφθέντες το 17,1% ήταν ηλικίας κάτω των 11 ετών.

Περίπου 42.000 από τους εφήβους αυτούς συνελήφθησαν με την κατηγορία της επίθεσης, της ληστείας και της πρόσκλησης σωματικών βλαβών, ενώ άλλοι 115.000 συνελήφθησαν για χρήση ή εμπορία ναρκωτικών, ενώ άλλοι 8.000 συνελήφθησαν για φθορά ξένης περιουσίας ή επιθετική συμπεριφορά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου