Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Στην ανατολική Ουκρανία πέρασε ρωσικό κονβόι 100 και πλέον φορτηγών

Πέρασε από συνοριακό φυλάκιο της «Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ»
Περισσότερα από 100 φορτηγά με ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια εισήλθαν το Σάββατο το πρωί στην ανατολική Ουκρανία, στο κομμάτι που ελέγχεται από φιλορώσους αποσχιστές αντάρτες.
Την σχετική πληροφορία επιβεβαίωσε στο πρακτορείο RIA Novosti ο αξιωματούχος των ρωσικών τελωνείων Ραγιάν Φαρούσκιν.
Τα φορτηγά με το ανθρωπιστικό - σύμφωνα με τους Ρώσους - υλικό κατευθύνονται στην πόλη του Λουχάνσκ, ένα εκ των δύο προπυργίων των αποσχιστών.
Η αυτοαποκαλούμενη «Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ» είχε τονίσει από την Παρασκευή ότι η Μόσχα την ενημέρωσε για την έλευση του κονβόι το Σάββατο.
Το σύνολο της ανθρωπιστικής βοήθειας, η οποία περιλαμβάνει κονσέρβες, ζάχαρη, αλεύρι και άλλα είδη διατροφής έχει βάρος 1.880 τόνους.
Το πρώτο ρωσικό κονβόι, το οποίο μετέφερε 2.000 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας, είχε περάσει στην Ουκρανία στα τέλη Αυγούστου, και πάλι από συνοριακό πέρασμα το οποίο ελεγχόταν από τους φιλορώσους αποσχιστές.
Το Κίεβο και η Δύση είχαν αντιδράσει έντονα, καθώς οι Ρώσοι είχαν παρακάμψει τις ουκρανικές συνοριακές αρχές, κατηγορώντας τες ότι κωλυσιεργούσαν στον έλεγχο των φορτηγών που αποτελούσαν το κονβόι.

Ναυτεμπορική
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου