Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Καθαρίστριες ΥΠΟΙΚ: Συγκινητικές στιγμές έξω από την ΓΑΔΑ


Δεν απολογήθηκαν χθές, Τρίτη, οι συλληφθείσες καθαρίστριες - Μια γροθιά έξω από την ΓΑΔΑ
Οι συλληφθείσες καθαρίστριες δεν απολογήθηκαν την, Τρίτη, καθώς οι κατηγορίες ήταν αρκετές, και έτσι ζήτησαν προθεσμία για τις 10 Σεπτέμβρη, όταν και θα οδηγηθούν ξανά στην ΓΑΔΑ για να καταθέσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών βρέθηκαν στο πλευρό των τριών συναδέλφων τους, φωνάζοντας συνθήματα έξω από την ΓΑΔΑ.

Οι τρεις καθαρίστριες κλήθηκαν να απολογηθούν για κατηγορίες που τις βαρύνουν από τις 10 Ιουλίου, όταν είχαν συγκρουστεί με αστυνομικούς.

Όπως αναφέρουν οι καθαρίστριες, την ημέρα εκείνη πραγματοποιούσαν μία ειρηνική διαμαρτυρία, όταν ήρθα «για μία ακόμη φορά αντιμέτωπες με την αστυνομική καταστολή».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου