Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Γερμανοί: Σίγουρα αυτοί είναι οι ηγέτες της Ευρώπης;


Αρρωστημένα εθνοκεντρική είναι η νοοτροπία που αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία οι Γερμανοί, που από τη μία παριστάνουν τα αφεντικά της Ευρώπης και από την άλλη ασχολούνται μαζί της μόνο στο μέτρο που η κατάσταση επηρεάζει τη δική τους οικονομία.

Το υπουργείο Οικονομίας, υπό τον σοσιαλδημοκράτη κυβερνητικό εταίρο, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, αναφέρει σε ανακοίνωση ότι τα μεγέθη που είχαν προβλεφθεί θα είναι κάπως μειωμένα (μικρότερη του 1,8% ανάπτυξη, που είχε ανακοινωθεί τον Απρίλιο), τονίζει όμως ότι σε σχέση με τους «εταίρους» στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Γερμανία θα είναι σε σημαντικά καλύτερη κατάσταση.

Η κρίση στην Ουκρανία έχει επηρεάσει τη Γερμανία και όσο αυτή δεν επιλύεται, τόσο θα δυσχεραίνεται η διαχείριση του προβλήματος. Ωστόσο, αφενός υπάρχουν ενδείξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα της σταδιακής εξομάλυνσης και αφετέρου, επί του πρακτέου, ΕΕ και Ρωσία δείχνουν έτοιμες να συμφωνήσουν σε μια λύση για την τροφοδοσία της Γηραιάς Ηπείρου με φυσικό αέριο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου