Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Συρία: Kατέρριψαν μαχητικό αεροσκάφος οι τζιχαντιστές του ISIS.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους κατέρριψαν συριακό μαχητικό αεροσκάφος επάνω από τη Ράκα, επιχειρησιακή και διοικητική τους βάση στη Συρία.

«Οι μαχητές του Ι.Κ. έβαλαν κατά συριακού μαχητικού αεροσκάφους, το οποίο συνετρίβη. Πρόκειται για το πρώτο αεροσκάφος που καταρρίπτεται από την έναρξη των αεροπορικών επιδρομών της Συριακής κυβέρνησης τον Ιούλιο και από την εγκαθίδρυση του χαλιφάτου, τον Ιούνιο», ανακοίνωσε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντελραχμάν, διευκρινίζοντας ότι το αεροσκάφος εβλήθη καθώς πραγματοποιούσε επίθεση στη Ράκα και κατέπεσε σε κατοικία της πόλης προκαλώντας θανάτους και τραυματισμούς.

Αμέσως εμφανίσθηκαν σε λογαριασμούς τζιχαντιστών στο Twitter μηνύματα όπως «συγχαρητήρια στα λιοντάρια του Ισλαμικού Κράτους», «Ο Θεός είναι μεγάλος», «Ευχαριστούμε τον Θεό, επιβεβαιώθηκε ότι πολεμικό αεροσκάφος κατερρίφθη επάνω από τη πόλη της Ράκα».

Οι συριακές αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποιούν σχεδόν καθημερινές επιδρομές κατά των περιοχών της Συρίας που ελέγχονται από τις δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους.


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Έστειλε επιστολή μέ συγχαρητήρια καί ό θεός σας ό διάβολος από τήν κόλαση πού θά πάτε ισλαμοδολοφόνοι. Σάς περιμένει μέ ανοικτές αγκάλες καννίβαλοι. ΟΥΣΤ!!!!!!!! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΜΙΑΣΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή