Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ακόμα μη προφυλακιστέος ο Αλβανός που "έσπειρε" τον θάνατο στην Πέτρου Ράλλη.

Στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, απολογήθηκε ο 27χρονος Αλβανός που προκάλεσε τον θάνατο τριών ανθρώπων με το ράλι θανάτου στην οδό Πέτρου Ράλλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Μέτα την απολογία του, προέκυψε διαφωνία μεταξύ του 4ου ανακριτή και του εισαγγελέα, με τη μία πλευρά να ζητά την προφυλάκισή του και την άλλη να προτείνει ότι πρέπει να παραμείνει ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του 2 φορές τον μήνα και της αφαίρεσης διαβατηρίου.

Τον τελικό λόγο θα έχει το Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο και θα επιλύσει τη διαφωνία.

Μέχρι να αποφανθεί το Δικαστικό Συμβούλιο, ο κατηγορούμενος παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό.


Πηγή

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟ 1990,91 ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ,ΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στήν προκειμένη περίπτωση αυτό τό σκουλήκι ό εισαγγελέας θέλει βαρβάτο ξύλο πού είχε τήν ''φαεινή ιδέα'', τό κωλοαλβανικό κατακάθι νά πάει σπίτι του. Ρέ μουνόπανο εισαγγελέα εάν σκότωνε τήν μάνα σου, τό παιδί σου, ή τήν γυναίκα σου αυτό θά έκρινες ξεπουλημένο κρέας? Παλιορουφιάνε τόυ κρυπτοεβραίου σαχλαμαρά, έχεις γίνει εσύ καί οί υπόλοιποι μασσώνοι δικαστικοί τά χειρότερα καθάρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή