Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ντέιβιντ Κάμερον..«Εχθροί της χώρας όσοι Βρετανοί μάχονται στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους»


Σκληρή γλώσσα εναντίον όσων Βρετανών υπηκόων πηγαίνουν στο Ιράκ και τη Συρία για να πολεμήσουν στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους, χρησιμοποίησε σήμερα ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ξεκαθαρίζοντας πως θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως εχθροί της Βρετανίας.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο του Συντηρητικού κόμματος ανέφερε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σταματήσουν οι άνθρωποι αυτοί να ταξιδεύουν στο Ιράκ και στη Συρία για να πολεμήσουν στο πλευρό των ισλαμιστών μαχητών, καθώς επίσης θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποτρέψει την επιστροφή τους στο βρετανικό έδαφος.

«Εάν προσπαθήσετε να ταξιδέψετε στη Συρία ή το Ιράκ, θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας για να σας σταματήσουμε – αφαίρεση του διαβατηρίου, δίωξη, καταδίκη και φυλάκιση – ή ακόμη, αν είστε ήδη εκεί, την αποτροπή της επιστροφής σας στη Βρετανία», είπε ο Κάμερον.

Απευθυνόμενος σε δεύτερο πρόσωπο σε όσους έχουν ταχθεί στο πλευρό των τζιχαντιστών ο Ντέιβιντ Κάμερον πρόσθεσε: «Έχετε δηλώσει την πίστη σας (στο Ισλαμικό Κράτος), είστε ένας εχθρός του Ηνωμένου Βασιλείου και θα πρέπει να περιμένετε ότι θα αντιμετωπιστείτε ως τέτοιος».

Η βρετανική κυβέρνηση εκτιμά ότι τουλάχιστον 500 πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκονται σήμερα στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους πέραν των 250 βρετανών υπηκόων που έχουν ήδη επιστρέψει.

Η κυβέρνηση της Βρετανίας έχει αυξήσει το βαθμό συναγερμού για πιθανό τρομοκρατικό πλήγμα στο δεύτερο υψηλότερο επίπεδο και αναφέρει ότι οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο έδαφος της Συρίας και του Ιράκ αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για την ασφάλεια του Ηνωμένου Βασιλείου.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου