Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


Φαίνεται τελικά ότι εκτός από την περίθαλψη που προσφέρεται στους Τζιχαντιστές της Συρίας στα ισραηλινά νοσοκομεία, υπάρχει και κύκλωμα αραβογενών ισραηλινών τζιχαντιστών ιατρών .
Εκτός των δημοσιευμάτων,  φωτογραφιών ισραηλινών πολιτικών δίπλα στα κρεβάτια των δολοφόνων τρομοκρατών, ο θάνατος του αραβογενή ισραηλινού γιατρού   στη Συρία, είναι ενδεικτικός της δυείσδυσης του Ισλαμικού Κράτους στο ιατρικό περιβάλλον του Ισραήλ. 
Η  Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας της χώρας (Shin Beth) χθες Κυριακή, εξέδωσε ανακοίνωση, ότι ένας αραβογενής ισραηλινός γιατρός που πολεμούσε με το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, έχασε τη ζωή του .

Ο Othmane Abou al-Qiyane,  είχε σπουδάσει Ιατρική στο  Amman πριν διορισθεί σε ισραηλινό νοσοκομείο. Σκοτώθηκε σε μάχη τον περασμένο αύγουστο αλλά η ανακοίνωση έγινε χθες. Ο αδερφός, Idriss Abou al-Qiyane, είχε συλληφθεί  από τις αρχές ασφαλείας του Ισραήλ με την κατηγορία ότι είχε παρείχε βοήθεια σε Άραβες, εκ των οποίων οι δυο ήταν συγγενείς του, να πάνε στη Συρία και να πολεμήσουν στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους. 
Και οι 3 άντρες κατάγονταν από το χωριό Houra των Βεδουίνων στην έρημο του Neguev. 
χωριό βεδουίνων στο Ισραήλχωριό βεδουίνων στο Ισραήλ 
Σύμφωνα με την Υπηρησία Εσωτερικής Ασφάλειας του Ισραήλ,  30 αραβογενείς ισραηλίτες εντάχθηκαν στις τζιχαντιστικές ομάδες που δρουν στη Συρία και από αυτούς οι πιο έμπειροι στο Τζιχάντ έγιναν μέλη του Ισλαμικού Κράτους . 
πηγές: al manar/jssnews/rfi/l orientle jour/mtv 
dimpenews.com
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου