Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Κίεβο: Ζητεί δάνειο ύψους δύο δισ. ευρώ για να πληρώσει για το ρωσικό φυσικό άεριο


Η Ουκρανία ζήτησε από τους Ευρωπαίους «ένα επιπλέον δάνειο δύο δισεκατομμυρίων ευρώ», το ποσό που ζητεί η Ρωσία ως τα τέλη Οκτωβρίου προκειμένου να ξεκινήσει εκ νέου να παραδίδει φυσικό αέριο στο Κίεβο, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Το αίτημα αυτό «θα εξεταστεί σε συνεργασία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τις ουκρανικές αρχές», δήλωσε ο Σάιμον Ο' Κόνορ, εκπρόσωπος της Επιτροπής, την ώρα που συνεχίζεται στις Βρυξέλλες μια διάσκεψη της Ουκρανίας, της Ρωσίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να διασφαλιστεί η παροχή στο Κίεβο και τους Ευρωπαίους ρωσικού αερίου φέτος το χειμώνα.

Η Επιτροπή «θα υποβάλει πρόταση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Παραμένει απόλυτα δεσμευμένη στην υποστήριξη της Ουκρανίας», πρόσθεσε ο Ο' Κόνορ.

Με τη βοήθεια της ΕΕ, το Κίεβο και η Μόσχα συζητούν αυτή τη στιγμή «μία μεταβατική συμφωνία» η οποία προβλέπει την πληρωμή από την Ουκρανία 3,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων που οφείλονται στη ρωσική κρατική εταιρεία φυσικού αερίου Gazprom, τα δύο δισεκατομμύρια εκ των οποίων ως τα τέλη Οκτωβρίου.

Η συμφωνία αυτή βρίσκεται στο επίκεντρο της τριμερούς συνάντησης μεταξύ του ευρωπαίου επιτρόπου Ενέργειας Γκίντερ Έτινγκερ, του ρώσου υπουργού Αλεξάντερ Νόβακ και του Ουκρανού Γιούρι Πρόνταν, η οποία ξεκίνησε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου