Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Κουίκ: Η συγκυβέρνηση δεν μπορεί να χειριστεί με ευθύνη τα εθνικά μας θέματα


Επίθεση στην κυβέρνηση, στην οποία καταλογίζει «ανεπάρκεια χειρισμών στα εθνικά θέματα», εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή τις εξελίξεις με το τουρκικό πολεμικό πλοίο «Barbaros».
Ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ, σε δήλωσή του, τόνισε: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαμε προειδοποιήσει ότι και η στάση Σαμαρά- Βενιζέλου απέναντι σε “κοινά ανακοινωθέντα” και σε “χιαστί συναντήσεις” με εκπροσώπους του κατοχικού καθεστώτος της Κύπρου, θα οδηγούσαν σε αποθράσυνση της Άγκυρας και σε χειρότερες καταστάσεις. Όπως τώρα με την εισβολή (και όχι παραβίαση) του BARBAROS».

Ο κ. Κουίκ προσέθεσε πως το κόμμα του επιβεβαιώθηκε και ανέφερε ότι «η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αντιληφθεί και να χειριστεί με ευθύνη τα εθνικά μας θέματα, έχοντας ανοίξει μέτωπα με Κυπριακό, Σκοπιανό, “Μεγάλη Αλβανία”, Θράκη, Αιγαίο και ΑΟΖ».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου