Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Σοκ στη Θεσσαλονίκη!..Νέο κρούσμα με ηλικιωμένο παιδεραστή...


Νέο κρούσμα ασέλγειας σε ανήλικη, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, με δράστη έναν 76χρονο και θύμα ένα μικρό κορίτσι.

Σύμφωνα με το seleo.gr και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 76χρονος τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης οδήγησε την ανήλικη κοπέλα στο σπίτι του, στην περιοχή της Χαλάστρας, όπου ασέλγησε σε βάρος της.

Ο ηλικιωμένος άντρας συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ το ανήλικο κορίτσι υποστηρίζεται ψυχολογικά από αξιωματικό-ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων.

iefimerida.gr

3 σχόλια:

  1. Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

    Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!

    Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι...Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Polloi apo aftoud tous ilikiomenous einai paidofiloi. Oxi oti mporoune na kanoune kai tipota ousiastiko kathoti i ilikia tous tous kathista problimatikous se afton ton tomea, alla kai mono pou kanoune ola ta ipoloipa ftanei gia na aidiaseis. Mporei to paidaki na itane apo Roumania i Boulgaria. Sinithos kati tetoia paidia psarevoune.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζει τό κάθαρμα ότι τό οικόπεδο είναι ξέφραγο καί δέν πρόκειται νά τιμωρηθεί, απεναντίας θά αφεθεί ελεύθερος, γι αυτό τολμάει καί πειράζει τά παιδάκια. Φανταστείτε νά υπήρχε αυστηρή δικαιοσύνη, μέ θανατική ποινή, θά τολμούσε οποιοδήποτε κάθαρμα ν΄ ακουμπήσει παιδάκι? Δέν νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή