Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Όποιος δεν είναι Καραμανλικός να βγει να το δηλώσει!»..


«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η ακυβερνησία», δηλώνει ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ στην κάμερα του Newsbomb – Τι λέει για τον Καραμανλή, τους 180 και τα λάθη της συγκυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου.
Ο πρώην υπουργός της ΝΔ και νυν βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης είναι από τους πολιτικούς που – όπως λέμε – δεν «μασάει» τα λόγια του. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του Newsbomb και στον Κώστα Τσιτούνα μίλησε για όλους και για όλα. Είπε ευθέως την γνώμη του για τον Αντώνη Σαμαρά, για τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και για τον Κώστα Καραμανλή.

Ξεκινώντας από το μείζον ζήτημα της ανεργίας τόνισε ότι δεν λύνεται με επιδοματικές πολιτικές, αλλά μόνο με ανάπτυξη και με μια φορολογική επανάσταση που όπως εξήγησε «θα μειώσει ή ακόμα και θα καταργήσει τη δυσβάστακτη φορολογία προκειμένου να κρατηθεί όρθια η αγοραστική δύναμη του Έλληνα».

Διαχώρισε τη θέση του από καταστροφολογία αρκετών γαλάζιων στελεχών για την περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την εξουσία.

Ο πρώην υπουργός κατέθεσε την άποψή του και για την εξεταστική η οποία εκκρεμεί – όπως είπε – για το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο, ενώ αναφερόμενος στα όσα είπαν κυβερνητικά στελέχη για το ενδεχόμενο να κυβερνήσει τη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε με νόημα: «Οι πολιτικοί θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και να βουτάνε τη γλώσσα τους στο μυαλό τους πριν μιλήσουν διότι πολλές φορές με τα λεγόμενά τους μειώνουν την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος».

Στην συνέντευξή του δεν διστάζει να πάρει ξεκάθαρη θέση για την εσωτερική γκρίνια που υπάρχει στη ΝΔ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι ο «Καραμανλισμός» δεν είναι κάποια τάση στο εσωτερικό της παράταξης, αλλά είναι το κεντρικό ρεύμα: «Όποιος δεν είναι Καραμανλικός να βγει να το δηλώσει δημοσίως» λέει χαρακτηριστικά.

Αίσθηση προκαλεί η αναφορά του στον Αλέξη Τσίπρα και στο ενδεχόμενο «συνεννόησης» της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ίδιοι προδότες είσαστε ρέ αρχιπροδότη μέ τούς συριζοπασόκους, δέν έχουμε ξεχάσει τά προδοτικά υπουργιλίκια σου τουρκόδουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή