Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Δημήτριος Ίτσιος, ο ήρωας της Μακεδονίας, που έκανε την Βέρμαχτ να παραμιλάει.. Συγκλονιστική ιστορία αντίστασης!

ΟΧΥΡΟ Π8


Ο Ουϊνστον Τσώρτσιλ είχε πει το ιστορικό "οι ήρωες πολέμανε σαν ΄Έλληνες". Όπως φάνηκε βέβαια εκ των υστέρων δεν ήταν μόνο αναγνώριση του αγώνα των Ελλήνων ενάντια στις δυνάμεις του Άξονα,αλλά και εκδήλωση της ανησυχίας του,γι΄ αυτό το λαό που στα πολύ δύσκολα με κάποιο μαγικό τρόπο αφυπνίζεται,ενώνεται,πολεμά μέχρι θανάτου για την εθνική του αξιοπρέπεια. Γι΄ αυτό και αμέσως μετά τα καλά και θερμά του λόγια, ο Τσώρτσιλ, έπαιξε σημαντικό ρόλο στον εθνικό διχασμό που ακολούθησε το τέλος της Κατοχής.


Δεν γνωρίζουμε αν ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε στο μυαλό του κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό που τον έκανε να εκφράσει το θαυμασμό του για τη μαχητικότητα των Ελλήνων. Δεν γνωρίζουμε αν είχε ακούσει ποτέ την ιστορία ενός Έλληνα λοχία που έχοντας απέναντί του τη πιο σύγχρονη πολεμική μηχανή της εποχής, έμεινε μόνος του μέσα σ΄ ένα πολυβολείο και "έριξε" 38.000 σφαίρες εναντίον των Γερμανών εισβολέων! Σταμάτησε όταν του τελείωσαν οι σφαίρες και αφού είχε προξενήσει απίστευτες απώλειες στους Γερμανούς!


Η ιστορία του λοχία Δημήτρη Ίτσιου και το τραγικό του τέλος είναι ίσως το καλύτερο μήνυμα αυτή την ημέρα μνήμης. Και είναι ένα μήνυμα ότι κανείς δεν μπορεί να σε αναγκάσει να σκύψεις,αν δεν το επιτρέψεις εσύ ο ίδιος.


6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941


Ο Δημήτριος Ίτσιος γεννήθηκε το 1906 στην ακόμα σκλαβωμένη τότε Μακεδονία από Βλάχους γονείς. Παντρεύτηκε την Άννα Κ. Νανοπούλου, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τη Μαρία και τον Αναστάση. Με την κήρυξη του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου επιστρατεύθηκε ως έφεδρος λοχίας και υπηρετούσε στο Μπέλες, πάνω από το χωριό του, τα Άνω Πορόια Σερρών.


Εκεί επάνω, στην κορυφογραμμή του Μπέλες, ήταν στημένα τα πρώτα πρόχειρα φυλάκια της προκάλυψης της «γραμμής Μεταξά». Λίγο πιο κάτω, σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από την οροθετική γραμμή, βρίσκονταν τα εννέα σκυρόδετα ελληνικά πυροβολεία, στημένα κατά μήκος της δεύτερης αμυντικής γραμμής. Οι υπερασπιστές των πυροβολείων, είχαν εντολή να αμυνθούν ώσπου ο στρατός του υποτομέα Ροδοπόλεως να συμπτυχθεί χωρίς απώλειες προς τα Κρούσια κι αμέσως μετά, να εγκαταλείψουν κι αυτοί τις θέσεις τους με κανονική υποχώρηση, έχοντας ως πλεονέκτημα την άριστη γνώση της περιοχής.


Ο Ίτσιος κατά την εισβολή των Γερμανών στο Μπέλες, στις 6 Απριλίου 1941, βρέθηκε να είναι επικεφαλής του Πολυβολείου Π8. Η ώρα είναι 5.15΄ όταν ψηλά στην «Ομορφοπλαγιά» του Μπέλες η πιο τέλεια πολεμική μηχανή της εποχής αρχίζει το καταστροφικό της έργο. Το πρώιμο γλυκοχάραμα έρχεται συντροφευμένο από ομοβροντίες Γερμανικών πυροβόλων, όλμων και πολυβόλων. Αρχίζει η επίθεση. Ανταπαντούν οι υπερασπιστές της προκάλυψης. Τα μάτια του Ίτσιου και των συντρόφων του κατακόκκινα απ' την ολονύχτια αγρυπνία ερευνούν πόντο - πόντο το έδαφος μπροστά τους. Με το δάχτυλο στην σκανδάλη είναι έτοιμοι να αντιτάξουν σκληρή αντίσταση στην ιταμή επίθεση. Η προκάλυψη αντιστέκεται ηρωικά.


Ο ήλιος, στις πλαγιές του Μπέλες, αρχίζει σιγά - σιγά το καθημερινό του ανηφόρισμα. Κάποια στιγμή ακούγεται βόμβος αεροπλάνων. Τρία ή τέσσερα «στούκας» πλησιάζουν την περιοχή και ξερνούν σίδηρο και φωτιά. Στη σφοδρότητα των επίγειων και ουράνιων επιθέσεων δεν αντέχει άλλο η προκάλυψη. Αναδιπλώνονται οι υπερασπιστές της πρώτης γραμμής.


Έρχεται η σειρά των πολυβολείων. Θερίζουν τα πολυβόλα τους. Ατσάλινοι οι υπερασπιστές τους καθηλώνουν τους Γερμανούς. Τα αεροπλάνα βουτούν και ξαναβουτούν με λύσσα σκορπώντας φωτιά και όλεθρο. Τα οχυρά αντιστέκονται. Οι υπερασπιστές των πολυβολείων ποτίζουν με το αίμα τους τα ιερά χώματα της γενέθλιας γης.


Σταδιακά τα ελληνικά πυροβολεία Π3, Π4, Π5 και Π9, σιγούν. Ακολουθεί το Π6 που, περικυκλωμένο από τον εχθρό, έπειτα από σθεναρή αντίσταση, καταλαμβάνεται το μεσημέρι... Τα πυροβολεία Π7 και Π8, όμως, συνεχίζουν να μάχονται. Μέσα, βρίσκονται Έλληνες με ψυχή, θρεμμένοι με τα ιδεώδη της ελευθερίας, με τα ιδανικά της αυτοθυσίας. Έλληνες, που δε διαπραγματεύονται ούτε μια σπιθαμή ελληνικής γης... Γνωρίζουν πως δεν υπάρχει ελπίδα γι' αυτούς. Αλλά, δεν τους νοιάζει. Το πυροβολείο Π8, έχει στη διάθεσή του 38.000 φυσίγγια, που οι υπερασπιστές του είναι διατεθειμένοι να τα «ξοδέψουν» με τη «δέουσα τσιγκουνιά».


Κάποια στιγμή ο λοχίας Ίτσιος βλέποντας το μάταιο της θυσίας, διατάζει τους στρατιώτες της μονάδας του να εγκαταλείψουν το Π8. Ο ίδιος θα μείνει και θα προσπαθήσει να καλύψει μόνος του την σωτηρία τους. Μερικοί υπακούουν. Οι Ανωπορογιώτες όμως μένουν. Φίλοι και σύντροφοι στις δουλειές και στα γλέντια στο χωριό. Πιστοί συμμαχητές του τώρα στο Π8 στην απόφασή του για αντίσταση μέχρις εσχάτων. Στη θυσία.


Μεθυσμένος ο Ίτσιος από τους καπνούς και τη βαριά μυρωδιά της μπαρούτης, αλλά και σε κατάσταση έκστασης, αποκρούει με το πολυβόλο του τις λυσσασμένες απόπειρες των Γερμανών για κατάληψη του οχυρού του. Γυαλίζουν τα κράνη των σκοτωμένων Γερμανών στρατιωτών της Βέρμαχτ στον απριλιάτικο ήλιο. Οι επιθέσεις συνεχίζονται, πληθαίνουν, σκληραίνουν. Μα ο Ίτσιος δε σταματά με το πολυβόλο του να σκορπά τον όλεθρο και το θάνατο στο Γερμανό εισβολέα. Όσο πιο πολύ κρατήσει στο μετερίζι του, τόσο πιό ασφαλής θα γίνει η υποχώρηση των άλλων προς τα Κρούσια. Ούτε σκέψη για τη δική του σωτηρία με φυγή.


Η χαρά της θυσίας για την πατρίδα δίνει φτερά στην ψυχή, στα χέρια, στο πολυβόλο του λοχία. Οι άδειοι κάλυκες γεμίζουν τον ελεύθερο χώρο του πολυβολείου. Το τηλέφωνο με τη Διοίκηση από ώρα έχει σιγήσει. Κάποια στιγμή τελειώνουν τα πυρομαχικά. Αμέσως μετά ακολουθεί μια αλλόκοτη σιωπή. Οι Γερμανοί λουφάρουν. Αυτό φαίνεται, περίμεναν. Το τελείωμα των φυσιγγιών. Ο Λοχίας με τους συντρόφους του, γνωρίζουν πως έπραξαν το καθήκον τους. Πολέμησαν για την πατρίδα, για τις οικογένειές τους, τους φίλους τους. Ξέρουν πως μάλλον δεν θα ξαναδούν ποτέ τους δικούς τους ανθρώπους, για τους οποίους υπεραμύνθηκαν.


Με δυσκολία ανοίγουν τη βαριά σιδερόπορτα του φρουρίου τους. Τα άδεια φυσίγγια την έχουν φρακάρει. Σε λίγο βρίσκονται έξω. Στο γεμάτο από καπνούς, μυρωδιά μπαρούτης και θάνατο αέρα του βουνού.


Είναι προχωρημένο απόγευμα. Κράτησαν για καλά. Στην κατάσταση αυτή -μισοζαλισμένοι και ιδρωμένοι από την περίεργη σιωπή - ούτε που κατάλαβαν την περικύκλωσή τους, άοπλοι αυτοί, από ομάδα Γερμανών.


«Οι άνδρες, όσοι δεν εφονεύθησαν, συλλαμβάνονται αιχμάλωτοι και μαζί μ' αυτούς κι ο Λοχίας Ίτσιος Δημήτριος, αρχηγός του Πυροβολείου Π8. Το πυροβολείον τούτο, δια του φοβερού, πράγματι, πυρός, επέφερεν εις τους Γερμανούς τεραστίας φθοράς. Δι' αυτό ο επικεφαλής αυτών Αξιωματικός, ζητάει να μάθει τον Αρχηγόν», μας πληροφορεί ο Συνταγματάρχης Γιακουμής στο πολεμικό του ημερολόγιο.


Ο επικεφαλής αξιωματικός σε άπταιστα Ελληνικά ζητά τον αρχηγό του φρουρίου Π8. Η σκηνή που ακολουθεί, ζωντανεύει, χωρίς υπερβολή, την Αλαμάνα με το Διάκο της πάνω στα Μακεδονικά βουνά. Ευθυτενής, με αγέρωχη αξιοπρέπεια χωρίς ίχνος πρόκλησης και ανόητης επίδειξης, κάνει ο Ίτσιος δυο - τρία βήματα μπροστά, χαιρετά στρατιωτικά το Γερμανό Αξιωματικό και με σταθερή φωνή αναφέρει:


- Ίτσιος Δημήτριος, λοχίας πεζικού.


Ξαφνιάζεται ο άλλος. Στα μάτια του εύκολα θα μπορούσε να διακρίνει κανείς το θαυμασμό του για το παλληκάρι.


- Συγχαρητήρια λοχία. Με τη γενναιότητά σου ζωντάνεψες εδώ πάνω, σε τούτα τα βουνά, την πανάρχαια ιστορία των προγόνων σου.


Αμέσως μετά του κάνει νεύμα να τον ακολουθήσει. Τον οδηγεί στο ξέφωτο μπροστά από το πολυβολείο, και δείχνοντάς του τις δεκάδες των πτωμάτων των στρατιωτών του - πάνω από 200 κατά έγκυρη εκτίμηση - του λέει:


- Αυτό που βλέπεις λοχία είναι έργο δικό σου.


Ο Ίτσιος γαλήνιος σαν όλους τους πραγματικούς ήρωες απαντά λακωνικά:


- Έπραξα το καθήκον μου.


- Εσύ έπραξες το καθήκον σου. Τώρα η σειρά μου να «εκτελέσω» κι εγώ το δικό μου καθήκον.


Και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των Ελλήνων και Γερμανών στρατιωτών, βγάζει το πιστόλι του και στυλώνοντάς το στον κρόταφο του παλληκαριού τον εκτελεί εν ψυχρώ. Πέφτει άψυχο το παλληκάρι στα πόδια του εκτελεστή του. Μια αυλακιά άλικο αίμα πνίγει τα πρώτα αγριολούλουδα της «Ομορφοπλαγιάς» σημαδεύοντας τα όρια της γενναιότητας, της πατριδολατρίας και της θυσίας από τη μια και της βαρβαρότητας, του φασισμού και της απανθρωπιάς από την άλλη. Ψυχρή, εγκληματική δολοφονία. Ο Γερμανός ήξερε καλά πως τη στιγμή εκείνη, διέπραττε ένα έγκλημα πολέμου, μια στυγνή κι αποτρόπαια δολοφονία, μπροστά στα απορημένα βλέμματα των δικών του στρατιωτών και στα γεμάτα πίκρα και αγανάκτηση βλέμματα των συμπολεμιστών του Ίτσιου. Γιατί, ο λοχίας τους, δεν έπεσε. Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ. Έφυγε από τη ζωή άδικα, μια όμορφη Απριλιάτικη ημέρα στην καρδιά της άνοιξης...


Η θυσία του έχει καταγραφεί σε σχετική πολεμική έκθεση του 111/70 τάγματος Πεζικού, όπου μεταξύ των άλλων, αναφέρονται :


«....ο γενναίος Ίτσιος Δημήτριος με τον σκληρό θάνατό του θα εισέλθει στο πάνθεον των ηρώων και η ιστορία θα αναγράφει το όνομά του προς παραδειγματισμό των επερχόμενων γενεών....»


Το πτώμα του, μαζί με αυτά των άλλων συμπολεμιστών του, ετάφη στην Ομορφοπλαγιά. Το 1946, η σύζυγός του, Άννα, μαζί με άλλους συγχωριανούς, ξέθαψαν και μετέφεραν τα οστά του και των άλλων πεσόντων στο Ηρώο του χωριού Άνω Πορόια. Είναι η χρονιά που απονέμεται μεταθανάτια στο λοχία ο βαθμός του Επιλοχία και το Αργυρό Αριστείο Ανδρείας για τη γενναιότητα και το θάρρος του. Πολλά χρόνια μετά στήνεται στην «Ομορφοπλαγιά» και κοντά στο θρυλικό πλέον Π8 αναμνηστική στήλη, το δε στρατόπεδο που υπάρχει στο χώρο της θυσίας του ονομάζεται «Στρατόπεδο Ίτσιου». Τέλος στις 10 Αυγούστου 1980, σε επίσημη τελετή γίνονται τα αποκαλυπτήρια της γλυπτικής σύνθεσης της κεντρικής πλατείας του χωριού Άνω Πορόια.


Σήμερα, επίκαιρα όσο ποτέ, ο ήρωας Δημήτριος Ίτσιος βροντοφωνάζει με τη χάλκινη σιωπή της προτομής του από την κεντρική πλατεία του Μακεδονίτικου κεφαλοχωριού, σε απόσταση αναπνοής από τα συμβατικά σύνορα του ασύνορου Ελληνισμού, ότι τα κόκκαλα των παλαιών και νέων Μακεδόνων ηρώων τσακίζουν αλύπητα τα βέβηλα χέρια φίλων και εχθρών, για όποια απόπειρα καπήλευσης της Ελληνικής ιστορίας.


- Ίτσιος Δημήτριος του Ευσταθίου...


- Παρών!


ΠΗΓΗ:http://www.poroia.de/bio.html

17 σχόλια:



  1. Σήμερα 29 Οκτωβρίου εορτάζομε την μνήμην του Προπάτορά μας Αβραάμ.

    Ο Προπάτοράς μας Αβραάμ υπήρξεν Πατριάρχης του εβραϊκού έθνους. Το αρχικό του όνομα είναι Άβραμ, έχει επικρατήσει όμως να ονομάζεται Αβραάμ, που σημαίνει "πατέρας ενός λαού" ή "πατέρας πλήθους (πολλών)". Ήταν γιος του Θάρα (Γένεση 11,26). Σύζυγός του ήταν η Σάρρα ή Σάρα, αδερφή από πατέρα όχι όμως από μητέρα (Γένεση 11,29 και 20,12).

    ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΡΡΑ
    ΣΑΡΡΑ (ΣΑΡΑ): Σύζυγος του πατριάρχη Αβραάμ και μητέρα του Ισαάκ (Γένεση 12,5). Ήταν 10 χρόνια νεώτερη από τον Αβραάμ. Μετά την επαγγελία του Θεού προς τον Αβραάμ ότι θα τον καταστήσει πατέρα πλήθους εθνών, άλλαξε το όνομα της γυναίκας του από Σάρα σε Σάρρα, που σημαίνει "ηγεμονίς" όλων των εθνών, (Γένεση 17,15). Η αλλαγή αυτή έγινε ταυτόχρονα με την αλλαγή και του δικού του ονόματος από Άβραμ σε Αβραάμ. Περισσότερες πληροφορίες για τη Σάρρα εδώ.

    ΙΣΑΑΚ: Ο Ισαάκ ήταν πατριάρχης του Ισραήλ, γιος του Αβραάμ και της Σάρρας, σύζυγος της Ρεβέκκας και πατέρας του Ιακώβ και του Ησαύ.
    Γεννήθηκε όταν ο Αβραάμ ήταν 100 ετών και η Σάρρα 90 ετών (Γένεση 17,17 και 21,5). Ονομάστηκε Ισαάκ (γέλιο), γιατί οι γονείς του γέλασαν με δυσπιστία στη σκέψη ότι ήταν δυνατόν να αποκτήσουν παιδί στην προχωρημένη ηλικία που ήταν (Γένεση 17,17-19. 18,9-15. 21,6).

    ΡΕΒΕΚΚΑ: Η Ρεβέκκα ήταν κόρη του Βαθουήλ (Γένεση 22,23). Το όνομα της μητέρας της δεν αναφέρεται. Παππούς της ήταν ο Ναχώρ και γιαγιά της η Μελχά. Ήταν αδερφή του Λάβαν, γυναίκα του Ισαάκ (Γένεση 25,20) και μητέρα του Ιακώβ και του Ησαύ Περισσότερες πληροφορίες για τη Ρεβέκκα εδώ.

    Μη λησμονήσομεν ότι την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου εορτάζομεν όλους τους Προπάτορας μας ( Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ.....) μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια και σήμερα οι Χριστιανοί γιορτάζουν τον πρόγονό τους Αβραάμ ακολουθούν αποσπάσματα γιά τις οικογενειακές ηθικές αξίες της Αγίας Γραφής.

    Καθώς η ανηθικότητα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Βίβλου, το στοιχείο αυτό δεν θα μπορούσε ν' απουσιάζει κι απ' το στενότερο πλαίσιο της οικογένειας.

    Παρ' ότι οι χριστιανοί, θέλουν να πιστεύουν ότι οι «ιερές» γραφές τους, εκπέμπουν πάμπολλα ηθικοπλαστικά μηνύματα, εν τούτοις μια απλή ανάγνωση της Αγίας Γραφής, καταρρίπτει πάραυτα τον ισχυρισμό αυτό.

    Κι αυτό είναι το θέμα:
    Οι χριστιανοί, στην συντριπτική τους πλειονότητα, δεν έχουν διαβάσει ποτέ στη ζωή τους, ούτε μια αράδα από το «ιερό» βιβλίο της θρησκείας τους.
    Απλώς καταπίνουν αμάσητο, ό,τι τους ταΐζουν, αυτοί που υποτίθεται ότι το έχουν διαβάσει.

    Ο πρόγονος Αβραάμ, εκπορνεύει την σύζυγό του, Σάρα, παρουσιάζοντάς την ως αδελφή του, για να προστατεύσει τη ζωή του...
    "Και έγινε πείνα σ' αυτή τη γη· και ο Άβραμ κατέβηκε στην Αίγυπτο για να παροικήσει εκεί· επειδή, η πείνα στη γη ήταν βαριά. Και όταν πλησίαζε να μπει μέσα στην Αίγυπτο, είπε στη Σάρα, τη γυναίκα του: «Δες, γνωρίζω ότι είσαι μια όμορφη γυναίκα· θα συμβεί, λοιπόν, ώστε καθώς σε δουν οι Αιγύπτιοι θα πουν: “Γυναίκα του είναι αυτή”· και θα με φονεύσουν, εσένα όμως θα σε διαφυλάξουν ζωντανή· πες, λοιπόν, ότι είσαι αδελφή μου, για να γίνει σε μένα καλό εξαιτίας σου, και να διαφυλαχθεί η ζωή μου, για χάρη σου».
    Και όταν ο Άβραμ μπήκε μέσα στην Αίγυπτο, είδαν οι Αιγύπτιοι τη γυναίκα ότι ήταν υπερβολικά ωραία.
    Και οι άρχοντες του Φαραώ την είδαν, και την επαίνεσαν στον Φαραώ· και πήραν τη γυναίκα στο σπίτι του Φαραώ. Και μεταχειρίστηκαν τον Αβρααμ καλά για χάρη της· και είχε πρόβατα, και βόδια, και γαϊδούρια, και δούλους, και δούλες, και θηλυκά γαϊδούρια και καμήλες."
    (Γένεσις, 12: 10-16)

    Η εκπορνευόμενη Σάρα, παρουσιάζεται ως πρότυπο συζύγου...
    "Επειδή, έτσι και άλλοτε οι άγιες γυναίκες, αυτές που έλπιζαν στον Θεό, στόλιζαν τον εαυτό τους, καθώς υποτάσσονταν στους άνδρες τους. Όπως η Σάρα υπάκουσε στον Αβραάμ, αποκαλώντας αυτόν κύριο· από την οποία εσείς γίνατε παιδιά, οι οποίες αγαθοποιούσαν και δεν φοβόνταν κανέναν εκφοβισμό."
    (Επιστολή Πέτρου Α', 3: 5-6)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ?ΔΊΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΊ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ??Κ ΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Κ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ...ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΤΣΑΜΠΑ ΧΤΥΠΊΕΣΤΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΝ ΤΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ,ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?ΞΥΠΝΑΤΕ.ΔΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΘΕΛΕΤΕ ΤΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΤΕΊ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ..ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ.ΕΤΣΙ ΣΤΑ SΙΤΕS ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΝ ΑΝΟΗΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ.ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΛΊΓΟΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ,ΑΥΤΑ ΔΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ.ΟΣΟ ΠΙΌ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕ ΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΑΝΩΝΥΜΑΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΝ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΣΑΤΑΝΑ.ΣΑΝ Κ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Κ ΓΙΝΑΝΕ ΧΩΜΑ Κ ΛΑΣΠΗ Κ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ...ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ..ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "......ΕΔΩ...ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ..ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..ΒΑΓΓΕΛΑΣ"
    και τρομοκρατία "πυρηνικέ φυσικέ" κ. Βαγγέλα;
    Για την Αγία Γραφή λέξη δεν λες.
    Αποσπάσματα της γράφει ο 10.12. Ακόμα και εσύ ντρέπεσαι για την Α. Γ. και τον προπάτορα σου, που καθημερινά δοξολογείς;

    Κατά που φυσά ο άνεμος. Δύο προσωπικότητες. Το παίζεις Έλληνας, αλλά έχεις τον ίδιο προπάτορα με τους Εβραίους!
    Δεν δοξολογείς το Έλληνα Δευκαλίωνα
    αλλά τον προαγωγό και απατεώνα (εξαπάτησε λέγοντας ότι η Σάρα είναι αδελφή και όχι γυναίκα του) Άβραμ ή Αβραάμ.

    Πούλησε την γυναίκα του γιά πρόβατα, βόδια, γαϊδούρια, καμήλες και δούλους!!!:
    "......Και μεταχειρίστηκαν τον Αβραάμ καλά για χάρη της· και είχε πρόβατα, και βόδια, και γαϊδούρια, και δούλους, και δούλες, και θηλυκά γαϊδούρια και καμήλες." (Γένεσις, 12: 10-16)

    Αυτή την "ηθική" σου μάθανε στο κατηχητικό;
    Τρομάρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑ ΧΩ ΠΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΕΣΕΊΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ 1+1.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΙΜΑΜΕ Κ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΜΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ..ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΊΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ Κ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ.ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΝ ΓΡΑΦΗ Κ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΗΘΊΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ SΙΤΕ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟ?ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΔΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΛΗNΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΡΩΑ Κ ΣΥ ΜΟΥΓΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.ΠΩΣ ΔΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΑΤΙΑ,ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΤΛΠ?ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ Κ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΌΕΛΕΥΣΗΣ..ΑΣΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΝ ΠΕΙΘΕΙΣ,ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΝ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΙΣΤΗ Κ ΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΛΕΤΕ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΊΣΤΕ...ΒΑΓΓΈΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΣΤΑ ΧΩ ΠΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ......."
    Άσε το δασκαλίστικο ύφος.
    Της βασικής εκπαίδευσης είσαι και με δυσκολία την τελείωσες,
    "πυρηνικέ φυσικέ" Βαγγέλα.
    Γι αυτά που λέει η Α.Γ. τί λες;
    Για τον προαγωγό-νταβατζή και απατεώνα προπάτορά σου Αβραάμ;
    Δεν τα γράφουν Έλληνες αυτά, αλλά οι ίδιοι οι Εβραίοι.

    "..... ἐν σκηναῖς δικαίων τάξαι· ἐν κόλποις Ἀβραὰμ ἀναπαῦσαι· καὶ μετὰ....." (Nεκρόσιμος ακολουθία).
    Στην αγκαλιά του Εβραίου Αβραάμ θα σου ευχηθεί ο παπάς να πας.
    Είσαι υπερήφανος γι αυτό;

    Για τον άλλο Εβραίο πρόγονό σου τον Λωτ, που απέκτησε παιδιά με τις κόρες του;
    Γι αυτούς σταυροκοπιέσαι, αυτούς θαυμάζεις.
    Αυτήν την "ηθική" έχεις για πρότυπό σου.
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρέ πανάθλιε ξένε πράκτορα ασε τούς αβραάμηδες καί τούς ιμάμηδες καί εάν γνωρίζεις στοιχειώδη Ελληνικά, διάβασε τό άρθρο πάλι νά ξεστραβωθείς. Εάν δέν γνωρίζεις Ελληνικά, βάλε κάποιον μέσα στήν πρεσβεία σου πού ξέρει νά σού κάνει μετάφραση, νά κατανοήσεις τό μεγαλείο τών ηρώων τής Ελλάδος, όπως αυτό τό γενναίο παλληκάρι ό Ίτσιος. Τό άρθρο πανίβλακα δέν αναφέρει κανένα αβραάμη ούτε ιμάμ μπαιλντί. Άι στό διάολο νά πάτε σκουπίδια εδώ πού σάς μάζεψαν από τότε πού έσπασαν τά σύνορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΣΟΥ;
    ΠΩΣ ΠΕΤΑΧΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΟΡΔΗ. ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΓΓΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΧΘΕΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΑΓΩΓΟ ΠΡΟΓΟΝΟ ΣΟΥ ΑΒΡΑΑΜ. ΓΙ ΑΥΤΟ Ο 8,18 ΕΓΡΑΨΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΥΤΟΥΡΑ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;
    ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΙΣΤΕ Κ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ.ΠΡΟΑΓΩΓΟ ΤΝ ΑΒΡΑΑΜ ΛΕΣ ΑΜΌΡΦΩΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?ΜΟΝΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΨΕΥΤΑΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΝ ΛΩΤ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΝ ΜΕΘΥΣΑΝ Κ ΔΝ ΈΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ.ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΝ ΑΜΑΡΤΙΑ.ΛΕΣ Κ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ.ΣΤΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΘΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΗ Κ ΤΝ ΒΙΑΣΑΝ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ?ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΔΝ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΣ.ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ Κ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΝΟΗΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.Α,Κ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΔΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΊΧΝΕΙ.Κ ΤΕΛΟΣ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΔΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΝ ΑΒΡΑΑΜ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ?ΝΑΙ ΤΙΜΑΜΕ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΝ ΘΕΟ ΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΤΕ ΡΩΣΟΣ ΚΤΛΠ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ?ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΔΩ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ,ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ Κ ΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥ ΧΙΤΛΕΡ?ΠΟΛΥ ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Κ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΝ ΠΑΥΛΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ?ΤΝ ΔΙΑ ΛΑΤΡΕΥΑΝ Κ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΔΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΤΕ Κ ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ.ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΕΒΡΑΙΟΥ,Κ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Β,ΛΕΧΑΙΜΙΑ Η ΣΥΦΙΛΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΊΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ.Κ ΒΕΒΑΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑΊΝΙΕΣ ΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ.ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΑ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΚΑΝΑΤΕ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΌ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝ ΗΡΏΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΔΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΤΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Κ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΤΕ.Η ΜΑΣΤΡΏΠΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑEΙ?ΣΤΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΔΗΛ ΝΑ ΤΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ?ΛΕΣ Κ ΔΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΕΠΟΧΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ.Ο ΑΒΡΑΑΜ Κ Ο ΙΣΑΑΚ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ Κ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΝΕΒΗ Ο ΘΕΟΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ?ΒΑΡΕΤΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ.ΘΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ?ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΘΕΟΛΟΓΟ Κ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΕΔΩ ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ.ΜΕΛΕΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Κ ΟΧΊ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΠΌΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ Κ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.ΜΑΣ.ΤΥΧΑΙΟ?ΔΝ ΝΟΜΊΖΩ.ΔΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΝ ΔΊΚΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣ ΑΠΑΤΟΥΣΕ ΤΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΗΡΑ ΜΕ ΤΝ ΓΑΝΥΜΗΔΗ?ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ..ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ?ΓΙΑ ΤΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΤΣΙΟ ΔΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ Μ ΕΣΕΙΣ.:-D
    ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΗΤΑΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ Η ΣΑΡΑ ΟΧΙ Κ ΑΠΤΟΥΣ 2 ΓΟΝΕΙΣ.ΕΣΥ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥΣ?ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ??ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΚΤΛΠ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΛΕΝΕ.ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΔΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ Κ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΌ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΛΑΚΑ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΛΑΡΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΊΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ Ο 12:35 ΔΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΌΠΩΣ Κ ΚΑΝΕΙΣ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΙΣΤΕ
    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.ΔΗΛ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ ΔΝ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΤΑΝΑΚΙ.ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Κ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΤΝ ΣΥΚIΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
    :-D ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΣΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙΣ;

    ΕΝΩ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

    ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΣΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΣΟΥ ΠΡΟΑΓΩΓΟ ΑΒΡΑΑΜ.
    Η Α.Γ. ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΔΟΥΛΟΥΣ,
    ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ, ΠΡΟΒΑΤΑ, ΒΟΔΙΑ, ΚΑΜΗΛΕΣ.
    ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ!

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΤΟΝ Δ-Ε-Υ-Κ-Α-Λ-Ι-Ω-Ν-Α.
    ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;

    "....Ο ΑΒΡΑΑΜ Κ Ο ΙΣΑΑΚ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ...."
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ.
    ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΟΥΝ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ;

    ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ" ΛΑΟΣ; ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ; ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΦΙΛΟΣΟΦΟ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΕΒΡΑΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ;
    ΠΟΙΟΝ;
    ΕΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ε-Λ-Λ-Η-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ.

    ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kύριε μουνόπανε 8.11 πού τό παίζεις Έλληνας, έκανες ποτέ σου μία αναφορά σέ πατριωτικά άρθρα? Σχολίασες τό άρθρο πού αναφέρεται στό γενναίο παλληκάρι τού Ελληνισμού Ίτσιο? Άντε γαμήσου τουρκαλβανέ πράκτορα πού θά τό παίξεις Έλληνας μπάσταρδε! Μάς έπρηξες τά αρχίδια καθήκι μέ τούς αβράμηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΊ Ό ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ..ΑΣΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΌΥΝ ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΙΣΧΤΕΙ.Ο ΘΕΟΣ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΒΟΣΚΟ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ Κ ΠΙΣΤΗ ΠΑΡΑ ΕΝΑΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΜΕ ΣΑΠΙΑ ΨΥΧΗ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ??ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΔΝ ΧΩΡΑΝΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ Κ ΚΟΜΠΛΕΞ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΜΕ.ΔΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ Κ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.ΤΟ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.ΔΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΌΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ..ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ Κ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Κ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΌ ΙΔΙΟ.ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΤΗΝ ΖΩΗ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΔΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΌ! ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Κ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.ΑΓΑΠΑΜΕ ΘΕΟ,ΠΑΤΡΙΔΑ Κ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΌΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΠΌΥ ΜΑΣ ΤΌ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ Κ ΟΧΙ ΤΑ ΦΑΝΕΡΑ..ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κ ΔΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΛΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΌΥΣ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΊΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΕΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ.ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΤΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕ ΜΑΝΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ Κ ΠΑΙΔΙ..ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΞΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΝ ΤΑ ΠΕ Κ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ??ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΑΥΤΟΣ.ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΣΕ Κ ΞΕΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΦΑΡΙΣΑΙΕ..ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή