Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Προκλητικός ο Νταβούτογλου για την κυπριακή ΑΟΖ


Να ρίξει λάδι στην φωτιά που ο ίδιος προσπαθεί ν΄ ανάψει στη νοτιοανατολική Μεσόγειο επιχειρεί ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου που μίλησε ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο.

Σε συνέντευξη τύπου ο Νταβούτογλου εμφανίστηκε “εμπρηστικός” υποστηρίζοντας ότι η χώρα του έχει συμφωνία με το ψευδοκράτος που της δίνει το δικαίωμα να κάνει έρευνες στην περιοχή. “Αυτό το δικαίωμα θα το χρησιμοποιούμε πάντα” είπε ο εκνευρισμένος Νταβούτογλου.

Έχοντας απέναντί τους τον ρωσικό στόλο ,πολεμικά πλοία του ισραηλινού ΠΝ αλλά και άλλων χωρών ο Νταβούτογλου έχει καταλάβει ότι η τακτική του “κακού παιδιού” που απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα δεν περνά. Γι΄ αυτό κι εμφανίστηκε “αμυνόμενος” λέγοντας ότι το ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός προστατεύεται επαρκώς. “Κανείς να μην προσπαθήσει να προκαλέσει κρίση” είπε ο Νταβούτογλου . Μόνο που η μοναδική χώρα που προσπαθεί να προκαλέσει φασαρία είναι η δική του.

Στο τέλος ο Νταβούτογλου επανέλαβε ότι αν και οι Τούρκοι δεν έχουν δικαίωμα στα αποθέματα φυσικού αερίου, τότε θα πρέπει να συζητηθεί το σενάριο των δύο κρατών.

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου