Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚ!!/ η 16χρονη Saba: Ισλαμιστές «συνάδελφοί» μου με βίαζαν καθημερινά όλοι μαζί (βίντεο)


Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μίας 16χρονης χριστιανής από το Πακιστάν, η οποία κακοποιούνταν σεξουαλικά σε καθημερινή βάση, επί μήνες, από μία ομάδα ισλαμοφασιστών που εργαζόταν στο ίδιο εργοστάσιο παραγωγής τούβλων.

Η 16χρονη Saba Bibi δούλευε στο εργοστάσιο μαζί με τον πατέρα της εδώ και έξι χρόνια. Όπως αναφέρουν και οι δύο, στην πραγματικότητα ήταν σκλάβοι των μουσουλμάνων ιδιοκτητών. 
Μια ημέρα, την ώρα που η Saba έφευγε από τη δουλειά, δύο από τους «συναδέλφους» της της επιτέθηκαν. Όταν ο πατέρας της προσπάθησε να αντιδράσει, τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν βάναυσα. Στη συνέχεια την οδήγησαν στο καμίνι και της έσκισαν τα ρούχα. «Έκλαιγα και τους εκλιπαρούσα, ούρλιαζα, αλλά δεν μου έδιναν σημασία. Μου έδεσαν τα χέρια και το στόμα μου», αναφέρει η 16χρονη. «Πέντε ή έξι άνδρες με βίασαν. Ήταν πέντε ή έξι άνδρες και με βίασαν όλοι με τη σειρά. Με κράτησαν δεμένη για πέντε, έξι ώρες», συνέχισε κλαίγοντας. 
Ο εφιάλτης συνεχίστηκε για μήνες. Το πρωί δούλευε και το απόγευμα τα κτήνη τη βίαζαν, πάντοτε ομαδικά. 
Η 16χρονη σήμερα είναι έγκυος. Ωστόσο δεν γνωρίζει ποιος από τους ισλαμιστές βιαστές είναι ο …πατέρας. 
Μαζί με τον πατέρα και την οικογένειά της έχουν βρει καταφύγιο σε μία χριστιανική οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείται στο Πακιστάν. 


hellasforce.com
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου