Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ποδοσφαιρική ομάδα προσφέρει στέγη στην 85χρονη που της έκαναν έξωση


Η 85χρονη Κάρμεν Μαρτίνεθ έχασε το σπίτι της πριν λίγες ημέρες αφού ο γιος της δεν μπορούσε να αποπληρώσει δάνειο στο οποίο αυτή είχε υπογράψει ως εγγυήτρια. Η κοινή γνώμη στην Ισπανία ξέσπασε και η Ράγιο Βαγιεκάνο, ήρθε να προσφέρει τη λύση, δίνοντας σπίτι για διαμονή στην ηλικιωμένη γυναίκα.

Η Βαγιεκάνο είναι μια από τις μικρομεσαίες ομάδες της Μαδρίτης και μια από αυτές του ισπανικού πρωταθλήματος με το χαμηλότερο μπάτζετ. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τη διοίκηση του συλλόγου να προβεί σε μια κίνηση ανθρωπιάς, προσφέροντας στην Κάρμεν Μαρτίνεθ ένα σπίτι προκειμένου να μη μείνει στο δρόμο.

«Θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ όμορφο, είναι αξιολάτρευτοι, τους ευχαριστώ βαθύτατα. Ζήτω η Ράγιο! Είναι υπέροχοι» είπε συγκινημένη σήμερα η 85χρονη, που κατοικεί στη νότια Μαδρίτη, στην ίδια συνοικία με την ομάδα, στην εφημερίδα «El Mundo».

«Όχι μόνο εγώ αλλά επίσης όσοι με περιβάλλουν, οι παίκτες, η ομάδα, στο μέτρο του δυνατού θα βοηθήσουμε την κυρία αυτή προκειμένου να βρει ένα μέρος για να ζήσει με αξιοπρέπεια και να μη νιώθει μόνη» ανακοίνωσε χθες ο προπονητής της ομάδας, Πάκο Χέμεθ.

«Αυτή η περίπτωση ειδικά, γιατί είναι γυναίκα από τη συνοικία μας, μας αφορά ως ομάδα» συνέχισε ο ίδιος, ενώ η διοίκηση της ομάδας θα ανακοινώσει αυτήν την εβδομάδα τη συγκεκριμένη βοήθεια που θα προσφέρει στη γυναίκα.

Μετά την ανακοίνωση της ομάδας, η δήμαρχος της Μαδρίτης, Άνα Μποτέγια και ο υπουργός Οικονομίας Κριστόμπαλ Μοντόρο επισήμαναν ότι θα προσπαθήσουν να βρουν μία λύση για την 85χρονη, που αυτή την στιγμή φιλοξενείται από τον εγγονό της.

Η ιστορία αυτή έχει συγκινήσει ιδιαίτερα τους πολίτες της χώρας όπου οι εξώσεις των υπερχρεωμένων ιδιοκτητών και ενοικιαστών έχουν προκαλέσει την οργή τα τελευταία χρόνια. Μόνο το 2013 οι τράπεζες κατέσχεσαν 49.694 ακίνητα, δηλαδή 11,1% περισσότερα από το 2012, από τους ιδιοκτήτες που δε μπορούσαν να πληρώσουν τα χρέη τους σύμφωνα με την τράπεζα της Ισπανίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου