Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Μπακογιάννη: Παρακολουθώ με ανησυχία τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ


Τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ παρακολουθεί με ανησυχία, όπως είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, όταν ρωτήθηκε για τις τελευταίες κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου.

«Το εσωτερικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, μπορεί να μεταβληθεί σε πρόβλημα κυβερνητικής σταθερότητας», εξήγησε η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σε εκδήλωση στην Πάτρα. «Θέλω να ελπίζω ότι στο ΠΑΣΟΚ θα επικρατήσει σωφροσύνη και θα κρίνουν με βάση το εθνικό συμφέρον», πρόσθεσε, ενώ όταν ζητήθηκε η εκτίμησή της για τη στάση που θα κρατήσει ο πρώην πρωθυπουργός στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, απάντησε: «Ο Γιώργος Παπανδρέου, ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, δεσμεύεται από τις δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ».

Ακόμη, σε συνέντευξή της στην «Καθημερινή», η κ. Μπακογιάννη τόνισε: «Ηρθε η ώρα ο πρωθυπουργός να σηκώσει το τηλέφωνο. Δεν είναι δύσκολη η εξίσωση της συνεννόησης, δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε, να ταυτιστούμε ή να συμπέσουμε. Χρειάζεται, όμως, να αποκτήσουμε κοινή αντίληψη για τα προβλήματα και τα μεγάλα θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα, για την ουσία, τους κινδύνους, τις επιλογές που έχουμε μπροστά μας. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να τορπιλίσει τη συνεννόηση, ας επωμιστεί και το κόστος», προτείνοντας στον Αντώνη Σαμαρά να καλέσει τον κ. Τσίπρα.

Πηγή

8 σχόλια:

  1. Αυτό τό ανθελληνικό ερπετό τού εβραιοβρυκόλακα, ανησυχεί πολύ γιά τό εβραιοναζιστικό βρωμοπασόκ, μέ βάσει πάντωτε τό ''εθνικό συμφέρον''. Όσο καί νά τήν βρίσεις τήν χαμούρα θά είναι λίγο. Τό εντελώς παρανοικό είναι ότι, αυτό τό ερπετό έχει φανατικούς ηλιθίους ψηφοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ...ΤΟ ΟΤΊ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΔΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΠΛΗΞΗ..Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ..ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΣΟΚΝΟΥΔΟΥΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ..ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΤΟΝ ΧΑΡΤΗ..ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΟΠΥΤΟΥΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΟΙ Η ΠΕΙΝΑ ΣΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕ
    ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΕΤΕ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΜΟΥ;
    ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ.
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΘΕΟ ΓΙΑΧΒΕ;
    ΔΟΞΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άι στό διάολο βρωμοπασόκε βοθροκτυπημένε.........ένας απέραντος βόθρος τό σκατένιο σου μυαλό γαμόπουστα. Ένας απέραντος βόθρος ή γαμημένη ή σκατοψυχή σου βρωμοκαριόλη, πετάγεσαι πάντωτε σάν πούτσα νά υποστηρίξεις τί ρέ μούλε? Τούς εβραιομασσώνους πού ψηφίζεις καί γλύφεις. Άι στό διάολο στήν κωλοπατρίδα σου σκατοπράκτορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΑΥΝΑΝ, ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΟΠΥΤΟΥΡΑ 12,18
    ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ;
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός είναι αυτός ό μαλάκας ό αυνάν ρέ σκατόπουστα πού έχεις γαμηθει μαζί του? Κανένας ωραίος γκόμενος είναι πού δέν σέ ξέσκισε παλιοκαριόλη? Θά σέ γαργαλίσω εγώ μήν τρελλαίνεσε χαμουρίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12.46 ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΓΙΑΧΒΕ Ή ΣΑΒΑΩΘ;
    ΔΟΞΟΛΟΓΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ;
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί δέν απαντάς μωρή χαμουρίτσα? Τό παίζεις δύσκολη? Θά σού κάνω τήν χάρη νά σέ γα..........ργαλήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή