Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Παπούλιας: Η τρόικα μοιάζει να απευθύνεται σε βράχους


Την άποψή της ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αρνηθεί τις απαιτήσεις της τρόικας, εξέφρασε η Αρριάννα Χάφιγκτον, ιδιοκτήτρια του γνωστού ιστότοπου Χάφιγκτον Πόστ.
«Θα είναι πολύ σημαντικό να πούμε «όχι» στην τρόικα. Το «όχι» ήταν πάρα πολύ σημαντικό όταν το είπαμε στον Μουσολίνι, δεν λέω ότι είναι το ίδιο, καθόλου, αλλά είναι σημαντικό τώρα να βάλουμε πρώτα τους ανθρώπους. Γιατί υπάρχει πολύς πόνος», είπε η γνωστή Ελληναμερικανίδα επιχειρηματίας που επισκέφθηκε το απόγευμα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Ο κ. Παπούλιας σημείωσε:
«Πολλές φορές η τρόικα δείχνει μια σκληρότητα σαν να μην απευθύνεται σε ανθρώπους και να απευθύνεται σε βράχους».
Η κ. Χαφιγκτον εξέφρασε τη χαρά της που βρίσκεται μετά από χρόνια και πάλι στην Ελλάδα, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας της στα ελληνικά.
Όπως είπε στον κ. Παπούλια, ένιωσε συγκινημένη που επισκέφθηκε τη σχολή Χίλ, στη Πλάκα απ' όπου αποφοίτησε.
Δώρισε δε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το προσφάτως εκδοθέν βιβλίο της και το βιβλίο που έγραψε ο πατέρας της όταν συνελήφθη από τους Γερμανούς και οδηγήθηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου