Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Τουρκία: Σε ισπανικό όμιλο πουλήθηκε η δεύτερη μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα της χώρας


H δεύτερη μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα της Τουρκίας, «Garanti Βankası» που ανήκει στον όμιλο Doguş. εξαγοράστηκε από ισπανικό τραπεζικό όμιλο. 

Ο τουρκικός όμιλος έχει εξαγοράσει το 50% της μαρίνας Φλοίσβου και συμμετέχει στην κοινοπραξία που αγόρασε τον Αστέρα Βουλιαγμένης,

Η ισπανική Τράπεζα BBVA, συμφώνησε να καταβάλλει 2.5 δισ δολάρια για το 14.8% των μετοχών που διέθετε ο όμιλος Doguş στην Garanti Bankasι. Έτσι οι Ισπανοί θα έχουν το 40 % των μετoχών καθώς από το 2010 ήδη διέθεταν το 24.2% των μετοχών.

Ο τουρκικός όμιλος Doğuş θα εξακολουθεί να κατέχει το 10% της τράπεζας.

Οι υπόλοιπες μετοχές της τουρκικής τράπεζας διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο. 

Πρόεδρος της Τράπεζας θα παραμείνει ο Φερίτ Σαχένκ, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος του τουρκικού Ομίλου Doğuş.

O ισπανικός όμιλος το 2010 είχε καταβάλλει 5.8 δισεκατομμύρια δολάρια στον όμιλο «Doguş» και είχε αποκτήσει το 24.8% των μετοχών της «Garanti Βankası»

Η «Garanti» σύμφωνα με τα στοιχεία για τους πρώτους 9 μήνες του 2014 έχει ενεργητικό 214.9 δισεκατομμύρια τουρκικές λίρες (76 δισεκατομμύρια Ευρώ) και τα κέρδη της θα ξεπεράσουν τα 2.4 δισεκατομμύρια λίρες.( 857 Εκατομμύρια Ευρώ). Η συγκεκριμένη τράπεζα διαθέτει 985 υποκαταστήματα και απασχολεί 18.000 υπαλλήλους.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

e-typos.com 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου