Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Εμπλοκή και πάλι με την τρόικα για τις δόσεις των ληξιπρόθεσμων - Θέλουν αλλαγές σε ψηφισμένο νόμο


Η τρόικα τραβάει το σχοινί και ζητά νέες υποχωρήσεις από την κυβέρνηση στο ήδη ψηφισμένο (!) νομοσχέδιο για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα εμπλοκή σημειώθηκε καθώς οι εκπρόσωποι των πιστωτών μας ζητούν και άλλες παρεμβάσεις στη ρύθμιση.

Ειδικότερα, ζητούν:

Να γίνουν οι δόσεις 72 για όλους και όχι από 72 έως 100 αναλόγως του ύψους της οφειλής, όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση.
Να αυστηροποιηθούν τα κριτήρια και να μπουν περιουσιακά και εισοδηματικά δεδομένα, προκειμένου να μπουν ακόμη λιγότεροι στη ρύθμιση ώστε να μειωθεί η «μαύρη τρύπα» του προϋπολογισμού η οποία υπολογίζεται στα 1,2 δις ευρώ.
Το νέο τελεσίγραφο της τρόικα, σε συνδυασμό με την απειλή ότι αν δεν υπάρξει υποχώρηση δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Αθήνα, έχει προκαλέσει «μούδιασμα» στην κυβέρνηση.

Τις τελικές αποφάσεις θα πάρουν αύριο Τρίτη οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος.

troika2

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου