Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Έφτασαν στην Αθήνα το Τίμιο Ξύλο και τα Ι. Λείψανα του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου και του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καρέα.


Με λαμπρότητα, ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχθηκε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής Βύρωνος και Υμηττού, Τεμάχιο Τιμίου Ξύλου και τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ του ιαματικού.
Η υποδοχή έγινε με επισημότητα στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρέα στις 7.00 μ.μ., από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ, δεκάδες ιερείς και εκατοντάδες λαού της Ιεράς Μητροπόλεως, που προσήλθαν για να τιμήσουν και να πάρουν την ευλογία από τα Ιερά Σεβάσματα.

Στην συνέχεια ακολούθησε πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός από τον Σεβασμιώτατο κ.κ. Δανιήλ, επί τη εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, καθώς και για την έλευση των Ιερών Σεβασμάτων.

Το Τίμιο Ξύλο και τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ του ιαματικού, ζήτησε να μεταφερθούν στον Καρέα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, από την Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος, με χαρά στέλνει τα Ιερά Σεβάσματα με τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη και Γέροντα π. Νεκτάριο Μουλατσιώτη, για να εκτεθούν προς ευλογία και πνευματική ενίσχυση των πιστών.

Τα Ιερά Σεβάσματα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρέα έως τις 16 Νοεμβρίου (ώρες προσκύνησης 8π.μ. με 9μ.μ.).

Πηγή

3 σχόλια:

  1. αντε και καλο παγκαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12.10 Δεν σου ειπε κανενας να πας..Αλλωστε που να βρεις τα κοτσια να προσκυνησεις Αγια Λειψανα.... Μονο να ειρωνευεσαι ξερεις...Καβαλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.56 θέλει νά μάς πείσει ότι έχει χαμηλό πνευματικό επίπεδο, κόμπλεξ πρώτου βαθμού, καί μίσος στήν καβαλημένη ψυχή του. Μήν κοπιάζεις άλλο ρέ τύπος εσύ μέ τό παγκάρι, μάς έπεισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή