Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ισλαμικό Κράτος: Εκατόμβη νεκρών στο προπύργιο του ISIS, Ράκα


Ξεπερνούν τους 100 οι νεκροί και τους 120 οι τραυματίες από τους εκτεταμένους βομβαρδισμούς ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη Ράκα, προπύργιο των τζιχαντιστών στη Συρία.

Όπως μεταδίδει το CNN, ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να ανέβει σημαντικά, αφού η κατάσταση πολλών εκ των τραυματιών κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή και εκτιμάται ότι πολλοί δεν θα τα καταφέρουν.
Μόνο από χθες καθεστωτικές δυνάμεις του Άσαντ έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 10 αεροπορικές επιδρομές, ενώ βομβαρδισμούς πραγματοποίησαν και συμμαχικά αεροσκάφη των ΗΠΑ.
Μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται πολύ μεγάλος αριθμός τζιχαντιστών αλλά και άμαχος πληθυσμός.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου