Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Δημοσκόπηση Pulse: Πέντε μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ


Με πέντε ποσοστιαίες μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για τον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

Ειδικότερα η ΝΔ συγκεντρώνει 22% στην πρόθεση ψήφου, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 27%. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ με 7% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,5%, το ΚΚΕ και Το Ποτάμι με 6%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 3,5%. Αλλο κόμμα επιλέγει το 5% ενώ οι αναποφάσιστοι ανέρχονται στο 8,5% και λευκό αποχή επιλέγει το 6,5%.



Με αναγωγή επί των εγκύρων τα ποσοστά διαμορφώνονται σε: ΣΥΡΙΖΑ 28,5%, ΝΔ 23,5%, ΠΑΣΟΚ 7,7%, Χρυσή Αυγή 7%, ΚΚΕ, Ποτάμι μ,ε 6,5%, ΑΝΕΛΛ 4%, ΔΗΜΑΡ 1%.



Καταλληλότερος Πρωθυπουργός εξακολουθεί να θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με 32% έναντι του Αλέξη Τσίπρα με 28%, ενώ το 37% δηλώνει «κανείς από τους δύο».



Το 50% των ερωτηθέντων ζητούν να αποφύγουμε τις πρόωρες εκλογές έναντι του 44% που προτιμά να στηθούν πρόωρα κάλπες.



Σε σχέση με την Τρόικα, το 41% ζητά να γίνει μεν σκληρή διαπραγμάτευση αλλά και συνεννόηση μαζί της, το 38% θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει ρήξη αν παραμείνουν αμετακίνητοι και μόλις το 13% ζητά «άμεση και χωρίς διαπραγμάτευση ρήξη».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου