Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Έρευνα για τον Τόμσεν για τυχόν(;)ευθύνες του στην Ελλάδα!


Ο επί σειρά ετών επικεφαλής της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα. Πολ Τόμσεν, αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο έρευνας που διεξάγει το ΔΝΤ, για το πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας και άλλων χωρών, από το 2010 έως σήμερα.Αντικείμενο της έρευνας είναι ο εντοπισμός τυχόν λαθών, παραλείψεων και πολιτικών συμβιβασμών του ΔΝΤ στο πρόγραμμα στήριξης.

Την έκθεση συντάσσει αυτή την περίοδο το Ανεξάρτητο Γραφείο Αξιολόγησης και στο πλαίσιο της έρευνας, ο Πολ Τόμσεν αναμένεται να κληθεί το προσεχές διάστημα, ώστε να απαντήσει στις ερωτήσεις του Γραφείου. Για τις αποφάσεις του θα ερωτηθούν και στελέχη του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ταμείου.
Το Ανεξάρτητο Γραφείο Αξιολόγησης του ΔΝΤ έχει ήδη δείξει ότι δεν θα χαριστεί στην ηγεσία του Ταμείου. Σε έκθεση του περασμένου Οκτωβρίου για την αντίδραση του ΔΝΤ στην κρίση του 2008 εξαπέλυσε τα πρώτα «τροχιοδεικτικά πυρά», γεγονός που προκάλεσε τη δυσφορία ακόμα και της Κριστίν Λαγκάρντ.
Ενδεικτική των προθέσεων του Ανεξάρτητου Γραφείου είναι η σαφής διαφοροποίησή του από την έκθεση αξιολόγησης που είχε καταρτίσει το κλιμάκιο του ΔΝΤ τον Μάιο του 2013 για την αξιολόγηση του πρώτου προγράμματος της Ελλάδας και η οποία ήταν μάλλον επιεικής για τα στελέχη του Ταμείου.
Η έρευνα αναμένεται να καταδείξει τις ευθύνες του τέως γενικού διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, και του πρώην διευθυντή Ευρωπαϊκού Τομέα, Μάρεκ Μπέλκα, που σύμφωνα με τότε στελέχη του οργανισμού υπαναχώρησαν στις ευρωπαϊκές πιέσεις κατά τη συνομολόγηση του πρώτου ελληνικού προγράμματος.

http://olympia.gr/
Πηγή

2 σχόλια:

  1. Δεν μασάμε πλέον. Εδώ μιλάμε για έγκλημα σχεδιασμένο με κάθε λεπτομέρεια προς αφανισμό ενός έθνους. Ολοι είναι συνεργοί στο κατ'εξακολούθηση έγκλημα. Σιγά να μήν φταίει ο κ. Πολ Τόμσεν. Φταίει όλη η συμμορία μαζί με τους δικούς μας ....Ολα τ'αλλα είναι για τους αφελείς..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς έτσι είναι φίλε μου όπως τό είπες! Μία παρατήρηση μόνο στήν λέξη ''δικούς μας''. Δέν είναι δικοί μας, έχουν αλλάξει ονόματα τά καθήκια. Τουλάχιστον προθυπουργοί, πρόεδροι ''δημοκρατίας, καί υπουργοί σέ θέσεις κλειδιά σέ σημαντικά υπουργεία, όπως αμύνης, εσωτερικών, εξωτερικών, παιδείας καί δημοσίας τάξεως Έλληνας πατριώτης δέν κυβέρνησε. Γι αυτό τόσο πολύ μίσος εναντίον τής πατρίδος μας, καί τό οργανωμένο σχέδιο τρέχει μιά χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τό υπαλληλάκι ό τόμσεν τήν δουλειά του κάνει, γι αυτό τόν προσέλαβαν. Τό πρόβλημα είναι 40 χρόνια αυτός ό μεταλλαγμένος λαός πού ψηφίζει ξένους γιά τά συμφέροντα τής Ελλάδος, πού νομίζει ότι είναι άλλοι ''σωτήρες'', άλλοι ''πατριώτες''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή