Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ρωσία: "Θα απαντήσουμε με πυρηνικά σε οποιαδήποτε συμβατική επίθεση του ΝΑΤΟ εναντίον μας".

Xρήση πυρηνικών όπλων ακόμα και σε επίθεση με συμβατικές δυνάμεις θα κάνει η Ρωσία σε περίπτωση που το ΝΑΤΟ προχωρήσει σε "αυτοκτονικές" επιθετικές ενέργειες εναν΄τιον ρωσικών στόχων.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν υπέγραψε χθες όπως ήδη γνωστοποιήσαμε το νέο στρατιωτικό δόγμα της χώρας όπου το ΝΑΤΟ ορίζεται ως ο υπαριθμόν ένα κίνδυνος για την ρωσική ασφάλεια.

Μέσα στο υπογραφθέν δόγμα όμως αναφέρεται ρητά ότι " η Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα να κάνει χρήση πυρηνικών όπλων ως απάντηση σε εκδήλωση επίθεσης με πυρηνικά ή συμβατικά όπλα της Ατλαντικής Συμμαχίας".

Είναι η φράση κλειδι που δείχνει μέχρι ποιο σημείο έχει αποφασίσει η Μόσχα να αντιδράσει σε περαιτέρω αντι-ρωσικές ενέργειες από το ΝΑΤΟ.

Την ίδια στιγμή ο Ρώσος ακόλουθος στο ΝΑΤΟ προχώρησε σκληρή δήλωση για την αμερικανική παρουσία στην Μαύρη Θάλασσα.

"Η Μόσχα είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αντίμετρα σε απάντηση της αυξημένης παρουσίας του ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα" δήλωσε ο Aleksandr Grushko  μετά την εμφάνιση κι άλλου αμερικανικού πολεμικού πλοίου.

"Δυστυχώς, η Μαύρη Θάλασσα έγινε ένα μέρος όπου μη εγχώριες δυνάμεις απέκτησαν μόνιμη παρουσία Τι ακριβώς κάνουν δεν είναι ξεκάθαρο. Φυσικά θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα"

Ο Grushko επίσης στάθηκε στο γεγονός της συγκέντρωσης δυνάμεων του ΝΑΤΟ στα ρωσικά σύνορα, αλλά και στην δημιουργεία αμερικανικών δυνάμεων ταχείας επέμβασης με την συμμετοχή των Πολωνών και των βαλτικών χωρών.

Μόλις χθες εισήλθε στην Μαύρη Θάλασσα το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Donald Cook κλασσης Arleigh Burke.

Οι Αμερικανοί έκαναν τους "χαζούς" ως προς την δήλωση του Ρώσου ακολουθου και είπαν μέσω του διοικητή του πλοίου Cmdr. Charles Hampton  "απλά η παρουσία του Donald Cook στην Μαύρη Θάλασα έχει ως σκπό να επιβεβαιώσει και να δείξει την δέσμευσή μας για στενή συνεργασία με τους Συμμα΄χους του ΝΑΤΟ ώστε να ενισχυθεί η ασφάλεια της περιοχής"

Είναι η δέυτερη φορά φέτος που το USS Donald Cook μπαίνει στην Μαύρη Θάλασσα από τότε που ξεκίνησε η ουκρανική κρίση με υπαιτιότητα των Αμερικανών και της ΕΕ, οταν και εκδίωξαν τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας Β.Γιανουκόβιτς και τοποθέτησαν στην θέση του ένα νεοφασιστικό καθεστώς που έχει τις ρίζες του στα ουκρανικά SS και στον "χασάπη" Στέπαν Μπαντέρα τον άνθρωπο που εξόντωσε δύο εκατομμύρια Ουκρανούς ως συνεργάτης των Γερμανών Ναζί.

Τραγικο παράφειγμα του τι συμβαίνει στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή είναι το γεγονός ότι Ουκρανοί φασίστες εισβάλλουν με Καλάσνικοφ σε πανεπιστήμιο της Ουκρανίας και υποχρεώνουν τους φοιτητές να ψάλλουν τον ουκρανικό ύμνο, ρωτώντας μάλλιστα εάν ανάμεσά τους υπάρχουν Ρώσοι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Σόμι της βορειοανατολικής Ουκρανίας, το οποίο στην εθνολογική του σύνθεση έχει λίγους ρωσόφωνους.

Στο βίντεο που θα δείτε, θα παρατηρήσετε ότι οι ένοπλοι παραολουθούν για να εντοπίσουν εάν υπάρχει καποιος ππου δεν τραγουδά. Προφανώς οι "δημοκρατικές" ΗΠΑ δεν ενοχλουνται ποσώς που μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Ουκρανίας θα καταδιωχθεί από όποιους αυτοπροσδιορίζονται ως Ουκρανοί (πρόκειται περί κρατικής και όχι εθνικής οντότητας), μόνο και μόνο γιατί φυλετικά είναι Ρώσος, ή και Έλληνας, καθώς και η Ορθοδοξία τελεί υπό διωγμό.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου